Adriana Đurđević na Instagramu ima vojsku pratitelja, a redovito im otkriva detalje iz svog života. Ovoga se puta pohvalila promjenom imidža.

Galerija


Djevojka našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara, lijepa Adriana Đurđević, na svom se Instagramu pohvalila da je promijenila imidž. Objavila je na storyjima nekoliko fotografija prije i nakon tretmana u frizerskom salonu, a svoju tamnu kosu je odlučila obojati u nešto svjetliju nijansu.

Vezani članci Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Prva fotografija Duje Ćaleta-Cara i supruge Adriane sa sinom, javili se iz bolnice: "Hvala svima od nas troje" Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Duje Ćaleta-Car i supruga Adriana dobili su sina, prinova je u Šibeniku dočekana s velikim slavljem!

Inače, 29-godišnja Adriana i 24-godišnju Duje zaručili su se u francuskom Marseilleu prije mjesec dana, a sretne vijesti podijelili su i sa svojim vjernim pratiteljima. "Ljubav je velikodušna ,dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. LJUBAV NIKADA NE PRESTAJE. You will Forever be my Always", napisala je onda Adriana na Instagramu. Brojni pratitelji čestitali su sretnom paru te su im poželjeli sve najbolje.

Sretni par nije još objavio točan datum vjenčanja. Nogometaš i pravnica u vezi su četiri godine, a upoznali su se u Zagrebu. Adriana se zbog Duje preselila iz rodnog Dubrovnika u Marseille gdje on igra nogomet za istoimeni klub, a mediji ih već neko vrijeme nazivaju jednim od najljepših domaćih parova.

Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

Supruga bivšeg dinamovca progovorila o novom početku: "Preko noći sam morala staviti u kofer sve što stane i otići"