Adil Rami na svom je profilu na Instagramu iznio svoju strane priče o navodnoj prevari i vođenju dvostrukog života, za što ga je optužila Pamela Anderson.

Galerija


Nakon što je glumica Pamela Anderson javno optužila nogometaša Adila Ramija, s kojim je bila u vezi od 2017. godine, za prevaru i vezu s drugom ženom, odnosno vođenje dvostrukog života, oglasio se i on sam.

Vezani članci Pamela Anderson (Foto: Profimedia) S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Preljubnik ju opet ponizio, a ona je uzvratila udarac postavivši neobičan ultimatum

Naime, 51-godišnja glumica šokirala je javnost objavom na svom profilu na Instagramu i optužbama za Adilovu nevjeru koja je navodno trajala dvije godine, koliko su ukupno bili u, očito naizgled, sretnoj vezi. Nakon toga o cijeloj se situaciji odlučio izjasniti i 33-godišnji Rami, također na Instagramu.

"Pauza nikad nije jednostavna. Često u takvim slučajevima emocije mogu preuziti čovjeka i dopustiti da se stvari preuveličaju. Pamela je potpuna osoba, koju duboko poštujem, s vlastitim uvjerenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvijek iskrena. To je ono što želim pamtiti. Mislim da ne bismo trebali otkrivati našu intimnost i povijest koja se tiče samo nas. Međutim, u ovom trenutku želim nešto rasvijetliti. Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen očuvanju trajnog odnosa sa svojom djecom i njihovom majkom Sidonie koju duboko poštujem. To je trebalo biti transparentno u našim odnosima. Pretpostavljam. Bio sam i ostat ću vjeran svojim vrijednostima i uvjerenjima koja su moja, i koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruzi Solidarte femmees, koja je uvijek tako jako. Ponosan sam što sam sudjelovao u njihovoj velikoj i lijepoj kampanji koja je pokazala izniman rad udruge i njezinih članova. Želim mir i diskreciju našim obiteljima i prijateljima, čak i ako me boli i povrijeđen sam. Nadam se da razumijete i poštujete to", napisao je Adil u podužoj objavi koju je lajkalo 89 tisuća ljudi.

Iako Pamela nije otkrila s kojom ju je ženom Adil navodno varao, iz njegovih riječi možemo zaključiti kako je riječ o njegovoj bivšoj partnerici, inače francuskoj manekenki Sidonie Biemont, s kojom je dobio blizance. Dok je bio u vezi sa Sidonie, našao se u centru pažnje zbog navodne afere sa starletom Francescom Cipriani, koju je ona javno priznala u jednoj televizijskoj emisiji. 

Pamela iz propalog braka s rokerom Tommyjem Leejem ima dvojicu sinova. Vezu s Adilom prvi je put bila prekinula nakon što su godina dana bili zajedno, i to nakon što ju je on zaprosio. Prema pisanju stranih medija Pamela je prosidbu odbila jer se smatrala kako nogometaš zbog nje zanemaruje svoje blizance. Pola godine nakon prekida odlučili su obnoviti vezu, no čini se kako ljubav ni ovaj put nije preživjela. 

Sve donedavno činilo se kako je par nikad zaljubljeniji kada su bili snimljeni zajedno u Pamelinoj kući u Malibuu, a Adil nije skidao pogled s prsate, sada već očigledno ponovno bivše djevojke.

 

Nina Badrić na prijamu Predsjednice pažnju plijenila u haljini s dekolteom i prorezom