Pamela Anderson navodno ponovno ljubi nogometaša Adila Ramija.

Galerija


Nakon što je u rujnu prošle godine prekinula vezu s 19 godina mlađim nogometašem Adilom Ramijem, čini se kako je glumica Pamela Anderson ugasloj ljubavi odlučila dati novu šansu.

Vezani članci Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Proslavili su ju pornouradak, burne veze i crveni badić, no i u 53. godini na plaži izgleda jako seksi Jagoda Kumrić i Konstantin Haag (Foto: Instagram) Dogodila se ljubav: Splitska glumica i zvijezda hit-serije potvrdila vezu s tri godine mlađim kolegom!

51-godišnja Pamela je u vezi s 33-godišnjim Adilom bila godinu dana, zajedno su živjeli u Francuskoj, a navodno ju je bio zaprosio. Ipak, Pamela ga je odbila, a ubrzo nakon toga i ostavila. Navodno zato što je smatrala da on zbog nje zanemaruje svoje, tada dvomjesečne blizance.

No čini se da se predomislila jer strani mediji prenose kako su pola godine nakon prekida, Pamela i Adil odlučili obnoviti svoju vezu. Tome svjedoči i fotografiju koju je Pamela još krajem veljače objavila na svom profilu na Instagramu. 

Prema pisanju TMZ-a zvijezda "Spasilačke službe" i nogometaš Marseillea ponovno su u vezi već nekoliko tjedana, a ona je zbog njega odlučila prestati izlaziti i družiti se s dosadašnjim prijateljima. 

Koliko će ljubav potrajati ovog puta i hoće li preživjeti veliku razliku u godinama, pokazat će vrijeme. 

Majina čestitka Grubniću pala u drugi plan zbog ove fotografije, nešto drugo ipak je više privuklo pažnju