Pamela Anderson i njezin dečko Adil Rami uhvaćeni su kako se sunčaju na terasi, a njihovi pogledi govorili su više od riječi.

Galerija


Najslavnija prsata plavuša na svijetu, zvijezda Baywatcha i Playboveya zečica Pamela Anderson (51) uhvaćena je u sunčanju na terasi svoje kuće u Malibuu, gdje sve svoje slobodno vrijeme provodi s dečkom Adilom Ramijem (33). 

Vezani članci Zooey Deschanel i njezin biši suprug (Foto: Profimedia) Glumica kristalno plavih očiju pronašla novu ljubav samo tjedan dana nakon što se razvela Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP) Čitavu vezu ju je varao s drugom, a ona je sada sve otkrila: "Čudovište je vodilo dvostruki život, bojim ga se"

Paparazzi su uhvatili par kako uživa u sunčanom danu, a Pamela je svoju zavidnu figuru istaknula vrućim bijelim hlačicama i bijelom majicom na bretelice. Da njezin izgled itekako odobrava, profesionalni francuski nogometaš Adil pokazao je zadivljenim pogledom koji nije skidao sa svoje nešto starije djevojke. 

Njegov izraz lica dok gleda u Pamelu koja ispred njega zavodljivo šeće sve govori – on ju obožava. 

Ipak, nije uvijek sve bilo tako idilično u vezi ovoga para. 51-godišnja Pamela u vezi s 33-godišnjim Adilom bila je godinu dana, zajedno su živjeli u Francuskoj, a navodno ju je bio zaprosio. Ipak, Pamela ga je odbila, a ubrzo nakon toga i ostavila. Navodno zato što je smatrala da on zbog nje zanemaruje svoje, tada dvomjesečne blizance. Pamela i Adil odlučili su obnoviti svoju vezu pola godine nakon prekida, a sada očito uživaju u ponovno procvalim ružama. 

 

Dok Bradley tulumari nakon prekida, Irina objavljuje vruće fotke koje su zanimljive i bivšem zaručniku Lady Gage