Pamela Anderson ostavila je mladog nogometaša Adila Ramija nakon godinu dana veze.

Galerija


51-godišnjoj glumici i seks simbolu slomljeno je srce.

Vezani članci Pamela Anderson - 5 U 53. odbacila svu odjeću sa sebe u plemenite svrhe i pokazala tijelo koje ju je proslavilo Pamela Anderson - 2 Platinasta ljepotica i nakon 23 godine stane u seksi badić koji ju je proslavio: "Nosim ga nekad"

Radi se o Pameli Anderson koja je posljednjih godinu dana bila u sretnoj ljubavnoj vezi s mlađahnim nogometašem Adilom Ramijem.

Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia)
Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Prsata ljepotica i 32-godišnji nogometaš čak su i živjeli zajedno u Francuskoj, a navodno je on i nedavno kleknuo pred svoju dragu. No, umjesto da mu oduševljeno kaže "da", Pamela ga je odbila, a ubrzo nakon toga i ostavila.

Kako prenose strani mediji, uzrok nije treća osoba niti išta slično, već činjenica da glumica misli kako on zbog nje zanemaruje brigu o svojim 2-godišnjim blizancima.

Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia)
Adil Rami (Foto: Getty) Foto: Getty

Pamela je iz tog razloga odlučila da više neće biti u životu svog mlađahnog odabranika i njegove djece,a njezini prijatelji istaknuli su kako joj je slomljeno srce, no svjesna je da život ide dalje te smatra kako je ovo bio "nesebičan potez s njezine strane".

"Pamela zna da će joj Adil jednog dana biti zahvalan zbog svega, iako je šokiran kako su se odvili događaji", otkrio je glumičin prijatelj za TMZ.

Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia)
Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Zvijezda nekadašnje hit serije "Spasilačka služba" već se iselila iz zajedničkog doma.