Pamela Anderson ostavila je mladog nogometaša Adila Ramija nakon godinu dana veze.

Galerija


51-godišnjoj glumici i seks simbolu slomljeno je srce.

Vezani članci Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP) Čitavu vezu ju je varao s drugom, a ona je sada sve otkrila: "Čudovište je vodilo dvostruki život, bojim ga se" Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Mlađahni dečko najpoznatije slavne plavuše nije skidao pogled s nje i njezina izdanja u vrućim hlačicama

Radi se o Pameli Anderson koja je posljednjih godinu dana bila u sretnoj ljubavnoj vezi s mlađahnim nogometašem Adilom Ramijem.

Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia)
Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia)

Prsata ljepotica i 32-godišnji nogometaš čak su i živjeli zajedno u Francuskoj, a navodno je on i nedavno kleknuo pred svoju dragu. No, umjesto da mu oduševljeno kaže "da", Pamela ga je odbila, a ubrzo nakon toga i ostavila.

Kako prenose strani mediji, uzrok nije treća osoba niti išta slično, već činjenica da glumica misli kako on zbog nje zanemaruje brigu o svojim 2-godišnjim blizancima.

Adil Rami (Foto: Getty)
Adil Rami (Foto: Getty)

Pamela je iz tog razloga odlučila da više neće biti u životu svog mlađahnog odabranika i njegove djece,a njezini prijatelji istaknuli su kako joj je slomljeno srce, no svjesna je da život ide dalje te smatra kako je ovo bio "nesebičan potez s njezine strane".

"Pamela zna da će joj Adil jednog dana biti zahvalan zbog svega, iako je šokiran kako su se odvili događaji", otkrio je glumičin prijatelj za TMZ.

Pamela Anderson (Foto: Profimedia)
Pamela Anderson (Foto: Profimedia)

Zvijezda nekadašnje hit serije "Spasilačka služba" već se iselila iz zajedničkog doma.