Uživa nakon razvoda

Vidno mršavija pjevačica na koncert stigla s nepoznatim muškarcem koji je već nečiji suprug

Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Alan Carr i Paul Drayton (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

Za Adele se u travnju saznalo da se rastaje od 15 godina starijeg supruga Simona Koneckog.

Slavna Britanka još je jedan u nizu dokaza kako se žena proljepša nakon izlaska iz loše veze.

Pogledaj i ovo Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) To je ona?! Pjevačica drastično smršavjela nakon razvoda, trolovi ju napali da je to trebala u braku

Mislimo na pjevačicu Adele, za koju se u travnju ove godine saznalo da se rastaje od 15 godina starijeg supruga, milijunaša Simona Koneckog, nakon 8 zajedničkih godina.

Podsjetimo, glazbena senzacija supruga je upoznala 2011. godine, a vjenčanje je održano u strogoj tajnosti 2016. godine. Također, par ima i 6-godišnjeg sina Angela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Pjevačica je uvijek bila vrlo šutljiva kada je u pitanju njezin privatni život, a da se vjenčala sa Simonom, otkrilo se tek 2017. godine tijekom njezina govora na dodjeli Grammyja. "Ja sam udana žena. Moj suprug i sin su jedini razlog zbog kojeg ovo radim", izjavila je tada.

Ipak, neki detalji prekida ipak su procurili u javnost, pa se tako saznalo da supružnici mjesecima nisu živjeli zajedno, no to baš nitko nije znao. Drugim riječima, njihova je veza već ranije bila formalno mrtva, a otkrilo se i kako je Adele bolje no ikad te kako se planira zabavljati i izlaziti na spojeve s Amerikancima koji joj se jako sviđaju.

Osim toga, slavna plavuša anđeoskog glasa drastično je smršavjela te nikada nije izgledala bolje, a na nedavnom koncertu kolegice Celine Dion u londonskom Hyde Parku stigla je ruku pod ruku s novim muškarcem.

Barem se tako mislilo dok nije otkriveno kako se radi o suprugu njezina prijatelja, britanskog komičara Alana Carra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alan Carr (@chattyman) on

47-godišnji Paul Drayton samo joj je radio društvo tog popodneva, a zanimljivo je da je upravo pjevačica vjenčala par u svom domu u Los Angelesu 2018. godine.

Ipak, Adele ne odustaje od upoznavanja novih muškaraca, a kao platformu za to uzela je i jednu ekskluzivnu dating aplikaciju za slavne koja garantira diskreciju. Ipak, s obzirom na njezino skrivanje intime, tko zna kad ćemo saznati što se događa u njezinu životu na ljubavnom planu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +3 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Progovorilo osoblje Wimbledona: "Meghan Markle bila je prava noćna mora"  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene