30-godišnja pjevačica Adele rastaje se od 15 godina starijeg supruga, milijunaša Simona Koneckog.

Galerija


Iza njih je 8 zajedničkih godina, od kojih su tri proveli u braku.

Vezani članci Adele (Foto: Profimedia) Vidno mršavija pjevačica na koncert stigla s nepoznatim muškarcem koji je već nečiji suprug Adele i Simon Konecki (Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL) Pjevačica ne žali za bivšim suprugom, aktivno traži novog partnera na misterioznoj aplikaciji koja garantira intimu

30-godišnja pjevačica Adele rastaje se od 15 godina starijeg supruga, milijunaša Simona Koneckog, potvrdio je njezin glasnogovornik.

Glazbena senzacija supruga je upoznala 2011. godine, a vjenčanje je održano u strogoj tajnosti 2016. godine. Također, par ima i 6-godišnjeg sina Angela.

"Adele i njezin partner su se odlučili rastati, no nastavit će se zajednički brinuti o sinu najbolje što mogu. Kao i uvijek, i sada mole za privatnost", stajalo je u kratkom priopćenju koje je u javnost pušteno prošlog petka.

Također, naglašeno je kako pjevačica ni u budućnosti neće davati nikakve izjave na ovu temu.

Podsjetimo, pjevačica je uvijek bila vrlo šutljiva kada je u pitanju njezin privatni život, a da se vjenčala sa Simonom otkrilo se tek 2017. godine tijekom njezinog govora na dodjeli Grammyja. "Ja sam udana žena. Moj suprug i sin su jedini razlozi zašto ovo radim", izjavila je tada.

Adele je zbog sina uzela i veliku stanku od glazbe, no obožavatelji su uvjereni kako će uskoro uslijediti novi, četvrti album.

Pjevačica je svjetsku slavu i stekla albumom na kojem je u detalje opjevala prekid s dečkom koji joj je slomio srce, pa ne čudi da se njezina milijunska publika nada kako će to ponovno učiniti. 

Slavni par napokon zajedno: Saznajte sve o projektu koji svi s nestrpljenjem čekaju