Tinder za elitu

Pjevačica ne žali za bivšim suprugom, aktivno traži novog partnera na misterioznoj aplikaciji koja garantira intimu

Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) +0 Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Galerija

Adele je s bivšim suprugom Simonom Koneckijem provela ukupno 8 godina, a rastali su se u travnju.

Sredinom travnja saznalo se kako se britanska pjevačica Adele rastaje od supruga milijunaša Simona Koneckog nakon 8 zajedničkih godina.

Pogledaj i ovo Adele (Foto: Profimedia) Ne tuguje Sada je i službeno: Nakon što je objavila da se razvodi, pola godine kasnije predala zahtjev

Podsjetimo, glazbena diva supruga je upoznala 2011. godine, a vjenčanje je održano u strogoj tajnosti 2016. godine. Također, par ima i 6-godišnjeg sina Angela. Da se vjenčala sa Simonom otkrilo se tek 2017. godine tijekom njezinog govora na dodjeli Grammyja. "Ja sam udana žena. Moj suprug i sin su jedini razlozi zašto ovo radim", izjavila je tada uzbuđeno.

Adele i njezin partner su se odlučili rastati, no nastavit će se zajednički brinuti o sinu najbolje što mogu. Kao i uvijek, i sada mole za privatnost", stajalo je u kratkom priopćenju koje je pušteno u javnost nakon šo su vijesti o razvodu preplavile žute stranice.

Iako je par od samih početaka skrivao intimu kao zmija noge, neki detalji o njihovom odnosu ipak su procurili u javnost. Tako se saznalo kako supružnici već godinama nisu živjeli zajedno, no to baš nitko nije znao. Drugim riječima, njihova je veza već ranije bila formalno mrtva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Tabloidi su zatim počeli pisati kako je Adele ubrzo krenula dalje te je čak viđena u New Yorku kako ljubi nepoznatog muškarca, a lansirana je i priča kako joj se jako sviđaju Amerikanci. "Adele živi u Los Angelesu te joj se jako sviđaju Amerikanci. Sve više izlazi na spojeve i odlično se zabavlja. Koncentrirana je na odgoj šestogodišnjeg sina i trenutačno ne traži ništa ozbiljno", otkrio je nepoznati izvor nakon vijesti o razvodu, a navodno pjevačica novog partnera traži i na online platformama za upoznavanje, točnije jednoj posebnoj.

Ona se zove Rayi, a ovu aplikaciju za spojeve koriste zvijezde u potrazi za ljubavnim avanturama razne vrste. Ona postoji od 2015. godine, a namijenjena je zvijezdama iz zabavne industrije koje nemaju puno vremena za upoznavanje potencijalnih partnera na neki drugi način. Također, na ovoj aplikaciji su provjere korisnika iznimno stroge, pa nema šanse za stvaranje lažnih profila kojima bi se dolazilo do ekskluzivnih priča.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Također, postoji strogo pravilo koje zabranjuje govoriti o aplikaciji i onome što se događa na njoj, pa svi oni koji će se hvaliti ljubavnim ulovima bit će brzo izbačeni s nje. Aplikacija se naplaćuje svega 8 dolara mjesečno, a na njezinoj listi čekanja je 100 tisuća imena.

O novim članovima izravno odlučuje osnivač aplikacije Daniel Gendelman koji se nema namjere širiti s njom više od ovoga. Tko zna, možda Adele upravo tamo upozna čovjeka svog života.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +7 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Celebrity Ljubila je žene, udavala se tri puta, njezino ime vezalo se za skandale, a danas je velika humanitarka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene