Adele i Simon Konecki su se rastali nakon osam zajedničkih godina, a "prljavo rublje" svoje veze nipošto ne žele iznositi u javnost. Sada je odlučeno i kakvo će skrbništvo imati nad svojim sinom.

Galerija


Pop-zvijezda Adele i njezin bivši suprug, milijarder Simon Konecki, na sudu su završili parnicu oko rastave, nagodili su se te su se dogovorili kako će raspodijeliti čak 170 milijuna dolara. Sada stižu i vijesti vezane za skrbništvo nad njihovim sinom.

Vezani članci Adele Izgubila je 45 kilograma pa sama objavila svoje najnovije fotke! Evo kako Adele izgleda poslije velike transformacije Adele Adele nakon dugo vremena snimljena u javnosti, ljudi se još ne mogu načuditi koliko se promijenila

Page Six piše kako su se Adele i Simon dogovorili da će imati zajedničko skrbništvo, a jedno drugome neće plaćati alimentaciju. Osmogodišnji Angelo tako će jednako vremena provoditi s mamom i tatom, a Adelini glasnogovornici nisu komentirali ništa na ovu temu.

Još prije nekoliko mjeseci Adele je uputila zahtjev sudu u Los Angelesu da detalje njihova razvoda drže u strogoj tajnosti. Adele i Simon su zbog svog sina Angela sve držali daleko od javnosti, a u dobrim su odnosima upravo zbog njega. Htjeli su izbjeći i razvode slične zvijezdama koje mjesecima "prljavo rublje" iznose u javnost.

Izvori bliski sada već bivšem paru govorili su nakon toga da su nakon osam zajedničkih godina i tri godine braka shvatili da su odnosi među njima više platonski te da to neće funkcionirati.

Adele samo od autorskih prava dnevno zaradi oko 100.000 dolara, a njezino se bogatstvo procjenjuje na oko 190 milijuna dolara. Sa Simonom nije potpisala predbračni ugovor.

U obnaženom izdanju objavila da je rodila: Otkrila ime i spol, iako će dijete odgajati rodno neutralno

Vidno ljutit princ William poručio bratu što misli o njegovu intervjuu, ovo je njegov prvi komentar na Harryjeve izjave