Adele i Simon Konecki su zajedno bili osam godina, od kojih su tri proveli u braku. Dobili su i dijete, a nakon razvoda su rekli da će se zajedno brinuti o sinu. Sada je njihov razvod finaliziran te su se dogovorili kako će raspodijeliti 170 milijuna dolara.

Galerija


Pop-zvijezda Adele i njezin bivši suprug, milijarder Simon Konecki, na sudu su završili parnicu oko rastave. Bivši par se nagodio te su se dogovorili kako će raspodijeliti čak 170 milijuna dolara, o kojima se već mjesecima priča.

Vezani članci Adele Pjevačica drastično smršavjela nakon razvoda, trolovi ju napali da je to trebala u braku Adele (Foto: Profimedia) Sada je i službeno: Nakon što je objavila da se razvodi, pola godine kasnije predala zahtjev

"Imali su nekoliko nesuglasica, ali sve su riješili preko posrednika. Razišli su se u miru", tvrde izvori bliski pjevačici.

Još prije nekoliko mjeseci Adele je uputila zahtjev sudu u Los Angelesu da detalje njihova razvoda drže u strogoj tajnosti. Adele i Simon su zbog svog sina Angela sve držali daleko od javnosti, a u dobrim su odnosima upravo zbog njega. Htjeli su izbjeći i razvode slične zvijezdama koje mjesecima "prljavo rublje" iznose u javnost.

"Adele i njezin partner su se razišli. Odlučni su u tome da sina odgajaju zajedno. Kao i uvijek, žele da njihova privatnost ostane dalje od javnosti. Neće dalje komentirati ništa vezano za razvod", obavijestili su u travnju 2019. godine Adeleini glasnogovornici.

Izvori bliski sada već bivšem paru govorili su nakon toga da su nakon osam zajedničkih godina i tri godine braka shvatili da su odnosi među njima više platonski te su shvatili da to neće funkcionirati.

Skrbništvo nad sinom će imati jednako, a sve vezano za financije neće otkrivati. Adele samo od autorskih prava dnevno zaradi oko 100.000 dolara, a njezino se bogatstvo procjenjuje na oko 190 milijuna dolara. Sa Simonom nije potpisala predbračni ugovor.

Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

Ne skida se iz tangica koje redovito pokazuje na plaži, dok svi pokušavaju saznati tko je misteriozni muškarac kojeg ljubi