Adam Sandler slobodno vrijeme najčešće provodi sa svojom obitelji, a fotografi su ga ovoga tjedna nakon dugo vremena uhvatili u šetnji New Yorkom.

Galerija


Komičara Adama Sandlera (54) jedva su prepoznali na ulici dok je s obitelji šetao New Yorkom nakon košarke koju je zaigrao s prijateljima. Na sebi je imao ležernu kombinaciju, a lice je sakrio iza zaštitne maske, no kad ju je skinuo također ga nije bilo jednostavno primijetiti zbog guste brade, kose, a i pokoje bore. Uz njega je šetala i supruga Jackie, također u sporskoj kombinaciji, te njihove dvije kćeri.

Vezani članci Adam Sandler Jedan je od najplaćenijih: Zbog kojeg kilograma viška i novog detalja na licu malo tko prepoznaje omiljenog komičara Adam Sandler Publika i kritičari njegove filmove nazivaju glupima, no on se ne zamara: Vježba u dvorištu svoje vile i uživa u životu

Glumac inače ni tijekom pandemije ne gubi vrijeme, a prošle je godine s Netflixom potpisao ugovore za čak 11 novih filmova i jedan stand-up. Njegovi obožavatelji pisali su posljednjih mjeseci na društvenim mrežama kako je očito da je tijekom karantene Sandler nakupio koju kilu viška, no slavnog glumca to nimalo ne brine. Obožava igrati košarku, a dok ne radi najčešće je sa svojom obitelji.

Suprugu Jackie Adam je upoznao 1998. godine na setu filma te su se vjenčali pet godina kasnije u Malibuu na imanju Davea Clarka.

Iako ga publika voli, Sandler je nekoliko puta zbog svojih filmova osvajao i bio nominiran za Zlatnu malinu, nagradu koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja. Filmski kritičari mu nisu baš naklonjeni. Nazivali su njegove komedije glupim i bezveznim. No nizao je i uspjehe, pa se vrijednost njegove imovine procjenjuje na 420 milijuna dolara i jedan je od 20 najbogatijih glumaca na svijetu.

Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

Boris Rogoznica iznenadio odabirom nove karijere nakon razvoda, a profil na društvenoj mreži očistio je od starih objava