bogatstvo od 420 milijuna dolara

Publika i kritičari njegove filmove nazivaju glupima, no on se ne zamara: Vježba u dvorištu svoje vile i uživa u životu

Adam Sandler (Foto: Profimedia) Adam Sandler (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Sandler (Foto: Profimedia) Adam Sandler (Foto: Profimedia) +0 Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Galerija

Adam Sandler se trudi ostati u formi, a kada bira lokacije za snimanja inzistira da je sportska dvorana blizu kako bi u pauzama igrao košarku.

Holivudski glumac i komičar Adam Sandler (53) nije smanjio intenzitet vježbanja ni u izolaciji od koronavirusa.

Pogledaj i ovo You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah teen dramska komedija Film koji će biti potpuni hit tinejdžerima, ali je iznimno šarmantan za pogledati i ako ste malo stariji

Adam, koji je najpoznatiji po ulogama u komedijama, odradio je seriju sklekova ispred svog doma u Malibuu. Komičar je bio u sportskom izdanju, no na nogama je imao kućne papuče. 

Dok je on vježbao, njegova supruga, glumica Jackie Sandler (45) i kćeri Sadie (13) i Sunny (11) su ga bodrile. Inače, Adam je od 2003. u braku, a Jackie se zbog njega preobratila na židovstvo. Komičar i sam producira filmove, pa i suprugu često angažira. 

Zanimljivo je da prilikom snimanja, Sandler se uvijek trudi da su lokacije u blizini sportskih dvorana. Naime, u pauzama voli otići zaigrati košarku, a ima naviku igrati ju jednom ili dva puta na dan. 

Sandler je nekoliko puta zbog svojih filmova osvajao i bio nominiran za Zlatnu malinu, nagradu koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja. Filmski kritičari mu nisu baš naklonjeni, a i javnost je znala biti oštra prema njemu zbog filmova poput "Jack i Jill" u kojem je igrao blizance, brata i sestru. Nazivali su njegove komedije glupim i bezveznim. No nizao je i uspjehe, pa se vrijednost njegove imovine procjenjuje na 420 milijuna dolara i jedan je od 20 najbogatijih glumaca na svijetu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25 years today and yet the jury’s still out: shampoo or conditioner? Love, Billy.

A post shared by Adam Sandler (@adamsandler) on

Sandler se bavio stand up komedijom prije nego što se probio u Hollywoodu, a za to je zaslužan njegov otac. "Otac je imao tešku narav zbog koje sam morao razviti humor kojim bih ga smirio", rekao je svojedobno. 

Glumac je istaknuo da filmske scene ozbiljno shvaća, pa je tijekom snimanja filma "Billy Madison" u sceni sa igranjem graničara stvarno pogodio dijete loptom. "Bacio sam baš jako loptu na jednog klinca i počeo je plakati, pa su mi prišli njegovi roditelji", ispričao je Adam. 

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) +0 Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nakon što su ga svrstali među najzgodnije muškarce na svijetu, njegova karijera počela je polako blijedjeti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene