Adam Sandler se trudi ostati u formi, a kada bira lokacije za snimanja inzistira da je sportska dvorana blizu kako bi u pauzama igrao košarku.

Galerija


Holivudski glumac i komičar Adam Sandler (53) nije smanjio intenzitet vježbanja ni u izolaciji od koronavirusa.

Vezani članci Chris Farley Preminuo je u dobi od samo 33 godine, a svjetsku slavu ostvario je u filmu po kojem ga sigurno svi znate Scena iz filma Moja lažna žena Bili su prijatelji 20 godina prije filma u kojem prvi put glume zajedno, a dobili su za to dvije Zlatne maline

Adam, koji je najpoznatiji po ulogama u komedijama, odradio je seriju sklekova ispred svog doma u Malibuu. Komičar je bio u sportskom izdanju, no na nogama je imao kućne papuče. 

Dok je on vježbao, njegova supruga, glumica Jackie Sandler (45) i kćeri Sadie (13) i Sunny (11) su ga bodrile. Inače, Adam je od 2003. u braku, a Jackie se zbog njega preobratila na židovstvo. Komičar i sam producira filmove, pa i suprugu često angažira. 

Zanimljivo je da prilikom snimanja, Sandler se uvijek trudi da su lokacije u blizini sportskih dvorana. Naime, u pauzama voli otići zaigrati košarku, a ima naviku igrati ju jednom ili dva puta na dan. 

Sandler je nekoliko puta zbog svojih filmova osvajao i bio nominiran za Zlatnu malinu, nagradu koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja. Filmski kritičari mu nisu baš naklonjeni, a i javnost je znala biti oštra prema njemu zbog filmova poput "Jack i Jill" u kojem je igrao blizance, brata i sestru. Nazivali su njegove komedije glupim i bezveznim. No nizao je i uspjehe, pa se vrijednost njegove imovine procjenjuje na 420 milijuna dolara i jedan je od 20 najbogatijih glumaca na svijetu. 

Sandler se bavio stand up komedijom prije nego što se probio u Hollywoodu, a za to je zaslužan njegov otac. "Otac je imao tešku narav zbog koje sam morao razviti humor kojim bih ga smirio", rekao je svojedobno. 

Glumac je istaknuo da filmske scene ozbiljno shvaća, pa je tijekom snimanja filma "Billy Madison" u sceni sa igranjem graničara stvarno pogodio dijete loptom. "Bacio sam baš jako loptu na jednog klinca i počeo je plakati, pa su mi prišli njegovi roditelji", ispričao je Adam. 

 

Nakon što su ga svrstali među najzgodnije muškarce na svijetu, njegova karijera počela je polako blijedjeti

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju