Adam Sandler u Kaliforniji ima nekretninu u istoj zgradi kao i njegova majka Judy.

Galerija


Američki glumac i komičar danas ima 52 godine.

Vezani članci Cole Sprouse Bio je preslatki klinac iz popularnog filma koji je kritika pokopala, a pogledajte kako danas izgleda Luke Evans (Foto: Profimedia) Prava poslastica za ženske oči: Zgodni glumac Luke Evans uživa na bazenu u susjednoj nam Italiji

Radi se o Adamu Sandleru, koji je nekoliko puta proglašen najgorim holivudskim glumcem, no nikada se zbog toga nije previše uzrujavao jer je svakom ulogom podebljavao svoj bankovni račun.

A glumac je nedavno viđen u Brentwoodu, gdje je prošetao s najvažnijom ženom u svom životu - majkom Judy.

Glumac kojeg ne viđamo često u javnosti niti na službenim događanjima tom prilikom prošetao se u nešto zapuštenijom izdanju, a potpuno je jasno kako su kod njega godine učinile svoje.

U sportskom izdanju, umornog lica, s podočnjacima i borama na čelu te povećim trbuščićem, Adam je proveo neko vrijeme s majkom, a ovoga puta s njima nije bila Adamova supruga Jacqueline Titone, s kojom je u sretnom braku od 2003. godine, kao ni njihovo dvoje djece.

Zanimljivo, Adam u Kaliforniji, među ostalim, posjeduje nekretninu u istoj zgradi kao i njegova majka, pa se duo često druži. 

Njoj su 54, njemu 36: Vatrena Talijanka napokon pokazala čak 18 godina mlađeg dečka, dugo ga je i skrivala!

Glumica u slobodno vrijeme ne mari za to kako izgleda, no ovoga puta se itekako sredila

11 zvijezda u rukama vrhunskih profesionalnih plesača u hit showu "Ples sa zvijezdama"