Godine čine svoje

Opustio se: Slavni glumac u pomalo zapuštenom izdanju prošetao se s najvažnijom ženom u svom životu

Adam Sandler (Foto: Profimedia) Adam Sandler (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Sandler (Foto: Profimedia) Adam Sandler (Foto: Profimedia) Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) +0 Adam Sandler (Foto: Profimedia) Galerija

Adam Sandler u Kaliforniji ima nekretninu u istoj zgradi kao i njegova majka Judy.

Američki glumac i komičar danas ima 52 godine.

Pogledaj i ovo You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah teen dramska komedija Film koji će biti potpuni hit tinejdžerima, ali je iznimno šarmantan za pogledati i ako ste malo stariji

Radi se o Adamu Sandleru, koji je nekoliko puta proglašen najgorim holivudskim glumcem, no nikada se zbog toga nije previše uzrujavao jer je svakom ulogom podebljavao svoj bankovni račun.

A glumac je nedavno viđen u Brentwoodu, gdje je prošetao s najvažnijom ženom u svom životu - majkom Judy.

Glumac kojeg ne viđamo često u javnosti niti na službenim događanjima tom prilikom prošetao se u nešto zapuštenijom izdanju, a potpuno je jasno kako su kod njega godine učinile svoje.

U sportskom izdanju, umornog lica, s podočnjacima i borama na čelu te povećim trbuščićem, Adam je proveo neko vrijeme s majkom, a ovoga puta s njima nije bila Adamova supruga Jacqueline Titone, s kojom je u sretnom braku od 2003. godine, kao ni njihovo dvoje djece.

Zanimljivo, Adam u Kaliforniji, među ostalim, posjeduje nekretninu u istoj zgradi kao i njegova majka, pa se duo često druži. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) +3 Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Celebrity Njoj su 54, njemu 36: Vatrena Talijanka napokon pokazala čak 18 godina mlađeg dečka, dugo ga je i skrivala!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: AFP) Kristen Stewart (Foto: AFP) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) +4 Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Celebrity Glumica u slobodno vrijeme ne mari za to kako izgleda, no ovoga puta se itekako sredila

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) +8 Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Celebrity 11 zvijezda u rukama vrhunskih profesionalnih plesača u hit showu "Ples sa zvijezdama"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene