Malo se promijenio

Jedan je od najplaćenijih: Zbog kojeg kilograma viška i novog detalja na licu malo tko prepoznaje omiljenog komičara

Adam Sandler (Foto: Profimedia) Adam Sandler (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Sandler (Foto: Profimedia) +0 Adam i Jackie Sandler (Foto: Getty) Galerija

Adam Sandler snimljen je s novim imidžem na košarkaškom terenu u Malibuu gdje ga nitko na prvi pogled nije uspio prepoznati.

I dok Hollywood miruje s većinom projekata i snimanja, najveće filmske zvijezde imaju vremena za odmor i zabavu, među njima je i komičar Adam Sandler koji je početkom ove godine s Netflixom potpisao ugovore za čak 11 novih filmova i jedan stand-up, a koji tijekom ovih dana ne mari baš previše za vanjski izgled.

53-godišnji Adam je snimljen u Malibuu na jednom od košarkaških igrališta gdje se zabavljao s prijateljima igrajući jedan od omiljenih sportova. Nismo sigurni koliko ga često igra, ali dalo bi se zaključiti da ne prečesto obzirom na višak kilograma koje je prikupio. Zahvaljujući njima, ali i gustoj crnoj bradi glumca nije lako prepoznati na prvi pogled.

Iako ga publika voli, Sandler je nekoliko puta zbog svojih filmova osvajao i bio nominiran za Zlatnu malinu, nagradu koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja. Filmski kritičari mu nisu baš naklonjeni. Nazivali su njegove komedije glupim i bezveznim. No nizao je i uspjehe, pa se vrijednost njegove imovine procjenjuje na 420 milijuna dolara i jedan je od 20 najbogatijih glumaca na svijetu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene