Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nezaobilazni problem koji nije mimoišao ni poznate aktere javnoga života je naravno poskupljenje. Dok neki priznaju kako im to neće pretjerano utjecati na lagodan način života na koji su naviknuli, neki već pribjegavaju mjerama štednje.


Na val poskupljenja nisu imuni ni protagonisti javne scene. No, sasvim je jasno kako zbog njega neće odustati od godišnjih odmora ili omiljenih krpica jer njihovi prihodi svakako su iznad prosječne hrvatske plaće. 

Vezani članci Slika nije dostupna 'Uspjeh Petre Sanader u Hollywoodu ima veze s njezinim ocem' Slika nije dostupna Narasle joj grudi: Jelena Veljača je trudna!?

Ipak žale se i oni, najveću muku zasad im zadaje benzin, ali neke druge stvari. 

- Vidite kako je Bandić obziran prema meni, raskopao mi je ulicu da mogu štedjeti i vježbati u isto vrijeme. Hvala ti Milane, poručila je Jelena Veljača zagrebačkom gradonačelniku, dodavši da iz istih razloga nema tople vode, pa će i tu uštedjeti.

No, kao i drugi naši sugovornici, smatra da se živjeti i preživjeti nekako mora. 

- Za vrijeme studiranja moja stipendija je bila prosječna zagrebačka plaća, to je bilo 3 800 kuna i naravno da sam tada uspjela preživjeti s tim, otkriva Jelena. 

Recept za bezizlaznu situaciju, čini se, baš i nemaju ni oni koji malo lagodnije žive. Kažu da ni njima nije lako pa ako zatreba izašli bi i na ulicu. Ali, čini se, ne prvi.

- Studenti, molim vas, iziđite na ulice, zavapila je Jelena, a na pitanje bi li onda pošla s njima odgovorila je da bi.

- Ja ne skrivam da sam ljevičarka, revolucija je definitivno moj odabir, kaže Veljača.

Razmišljanja drugih naših 'celebrityja' pogledajte u video prilogu.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju