Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slavica Ecclestone, potrudila se izvući deblji kraj iz razvoda od vlasnika formule 1 Bernieja Ecclestonea. Naime Slavica je angažirala najopasniju odvjetnicu u Velikoj Britaniji, poznatu kao 'odvjetnicu iz pakla'. Ona bi joj mogla omogućiti da od Bernieja u brakorazvodnoj parnici dobije što više.


Bivša riječka manekenka Slavica Ecclestone mogla bi dobiti carstvo Bernieja Ecclestonea. Naime popularnu Riječanku zastupat će Liz Vernon koja je na glasu kao odvjetnica iz pakla. 

Vezani članci Slika nije dostupna Bernie Ecclestone: 'Nećemo se razvesti' Slika nije dostupna Slavica podnijela zahtjev za razvod

>> 'Slavica Ecclestone odselila i traži razvod'

Žena je to koja je u brakorazvodnoj parnici zastupala i pokojnu princezu Dijanu, a zastupala je i bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona. Ipak Ecclestonevim prijateljima nije jasno da se poznati par rastaje, a to što je Bernie većinu imovine davno prepisao na suprugu ne smatraju problemom.

Odvjetnica Liz Vernon do sada je uspijevala nemoguće, a budući da je zastupala i ženu engleskog nogometaša Raya Parloura kojoj je osigurala trećinu njegovog novca koji će tek zaraditi u sljedeće četiri godine, pitamo se hoće li se uz Berniea Ecclestonea na listi najbogatijih na svijetu pojaviti i Slavica Radić. 

Više u video prilogu.