Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prodaje se najskuplja kuća u Americi! Udovica TV magnata Aarona Spellinga, najveće imanje na području Los Angelesa prodaje za 150 milijuna dolara.


Palača 'The Manor' u ekskluzivnoj četvrt Holmby Hills ima 5.250 četvornih metara, te pripadujuće zemljište od 2,5 hektara. U blizini palače izgrađene u francuskom stilu nalazi se i Playboyev Mansion.

Vezani članci Čitanje novina, ilustracija Katastrofalna je godina iza novinskih izdavača: Ljudi sve manje kupuju novine, a tržište se okreće digitalnim izdanjima Slika nije dostupna Prodaje se najskuplja kuća u Americi

Prostorija je toliko da im ni njihova vlasnica ne zna broj. Soba za zamatanje poklona, soba za porculan, brijačnica i frizerski salon samo su neke od njih. Tu je i garaža sa 16 mjesta, kao i parkiralište za goste na koje stane stotinu automobila.

Za prodaju kuće gospođa Spelling angažirala je agenta koji se sviđao njezinom psu. Svaki puta kada bi agent za prodaju nekretnina došao na razgovor za posao u prostoriji je bio i njezin pas, ako mu se agent nije svidio, agent nije dobio posao, ispričala je gospođa Spelling. Posao je dobila Sally Forster Jones.