Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Malia i Sasha Obama, kćeri novoizabranog američkog predsjednika Baracka Obame, i u Bijeloj kući će nastaviti obavljati svoje svakodnevne dužnosti, među kojima je i spremanje kreveta, rekla je njihova majka Michelle Obama u intervjuu za ABC.


'To sam prvo rekla osoblju Bijele kuće. Kada su mi rekli da su djevojčice prekrasne, odgovorila sam: znate, morat ćemo odrediti granice jer će one i dalje morati same spremati krevet', rekla je Michelle Obama.

Vezani članci Slika nije dostupna Obama odlučio proizvesti vlastito pivo Slika nije dostupna Obama: Gadafi bi trebao odmah odstupiti

'Ne namještajte njihove krevete. Namjestite moj, ali ostavite dječje, one moraju naučiti takve stvari', ponovila je buduća Prva dama naglašavajući kako želi da njezine kćeri 'znaju da su posebne nama, jer smo im roditelji. Ali nisu posebne kada su u pitanju kućne obveze'.

Desetogodišnja Malia i sedmogodišnja Sasha najmlađa su djeca koja s roditeljima dolaze u Bijelu kuću. Cijela obitelj Obama uselit će se u Bijelu kuću 20. siječnja.