Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gost Mirjane Hrge u '10 do 8' bio je don Anđelko Kaćunko, kancelar vojnog ordinarijata.


Kaćunko, poznat po svojim oštrim kritikama određenih pojava i događaja u društvu te djelovanja i ponašanja nekih javnih osoba, večeras će prisustvovati promociji kontroverzne knjige Nives Drpić, no kaže kako ne zna zašto odlazi tamo.

Vezani članci Severina Severina se dirljivom objavom oprostila od idola svojeg djetinjstva: "Imala sam sreću upoznati ga" Slika nije dostupna Video: Nives Drpić kao filmska diva s Kaćunkom

- Neki kažu slučaj, no ja ne vjerujem u slučajnosti, kaže Kaćunko dodajući da Nives Drpić inače nikada nije upoznao pa između njih ne postoji nikakva 'tajna veza'.

No, istovremeno PR stručnjak Krešimir Macan smatra kako će i Nives i Kaćunku taj događaj dobro doći kako bi zadobili što veću medijsku pažnju.

Upitan zašto ide na predstavljanje knjige vrlo 'osjetljivog' sadržaja, a istovremeno osuđuje lik Majke Božje na Severininoj majici, Kaćunko je rekao kako se Severina uvijek deklarirala kao katolkinja pa takvim činom, koji je doveo u vezu s blasfemijom, šalje društvu krivu poruku.

Više u video dodatku.