Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kineski policajci bili su jako iznenađeni kad su zaustavili vozača novog skupocjenog automobila za vrijeme rutinske provjere na ulicama Pekinga, te vidjeli kako vozač nema ruku.


42-godišnji Zing Shen, upravljao je automobilom okrećući volan nogama te je bio jako iznenađen kad su mu policajci izdali kaznu zbog ugrožavanja javne sigurnosti. 

Vezani članci Istarski ipsilon, ilustracija Pijani 25-godišnji Nijemac zaradio paprenu kaznu zbog polukružnog okretanja usred Istarskog Ipsilona Autobus je u Osijeku propao u rupu u Ulici kralja Petra Svačića - 2 Vozač autobusa koji je propao u rupu za DNEVNIK.hr: "Vozim 30 godina i ovo još nisam doživio"

U svoju je obranu rekao da tako vozi od kad je prije nekoliko godina u nesreći na poslu izgubio obje ruke ispod laktova, prenosi Daily Mail.  

'Rekao je kako je jako oprezan vozač i kako je unatoč svojoj invalidnosti, jednako dobar kao i drugi vozači. Auto je automatik pa se ne mora brinuo oko mijenjanja brzina, a kaže kako je naučio njime upravljati koristeći samo svoje noge. Smatra da je sad oprezniji vozač nego što je bio prije nego je izgubio ruke. Bio je iznenađen kad smo ga uhitili', rekao je policijski glasnogovornik.