Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marina Perazić prvi puta nakon izlaska iz srpske inačice showa 'Farma' progovara o iskustvima i budućnosti.


Nakon jedanaest tjedana hrkanja, muženja krava, nošenja sijena i tko zna koliko svađa srpsku inačicu popularnog reality showa 'Farma' napustila je, kako sama sebe voli nazivati, seks bomba ex-Yu , Marina Perazić. Ne tako omiljeni 'kolačić', kako su je ukućani nazivali, na još jedno sudjelovanje u showu 'farma' odlučila se isključivo radi novca kako bi prehranila dvije kćeri i priuštila im školovanje kakvo zaslužuju.

Vezani članci Slika nije dostupna Kćerke brane napadanu Marinu Perazić Slika nije dostupna Marina Perazić u boci istine priznala s kim je spavala

'Moje hrkanje je već tradicionalno. Ja imam definitivno neki problem koji ću morat riješiti. Oni su pokušali napraviti tu neku psihozo oko mene, onda im to nije uspjelo i sve to pada u zaborav. Što se Farme tiče, ja nisam navikla na takav fizički posao i dosta mi je prvi i drugi put bilo baš teško. Imala sam bolove u tijelu, možda sam se zato i ugojila od panike da neću moći fizički izdržat', započinje svoju priču Marina Perazić koja je zbog dugog jezika i izletjela iz Farme, što joj je bilo poprilično nepromišljeno ponašanje, budući da je sama rekla kako u show ulazi zbog novaca, pa ja mogla više šutjeti i više zaraditi. Šutnja je zlato, ha Marina?

>> Marina Perazić presretna što su je izbacili iz Farme

>> Marinu Perazić dečko ostavio preko Facebooka