Obavijesti Pretražite Navigacija
Ex-Yu zvijezda u 'Farmi'

Kćerke brane napadanu Marinu Perazić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
17-godišnja Mia ispričala je priču o majki Marini Perazić i odnosu s 14-godišnjom sestrom Lunom.

'Moja mama je za mene najbolje, možda zvuči kao klišej, ali ne govorim to da bi ispala najbolja u novinama. Ona je ne samo naša mama nego i naša prijateljica', svoju priču za srpski Blic započela je starija Marinina kći Mia.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svađala se sa svima Marina Perazić presretna što su je izbacili iz Farme Slika nije dostupna U zagrljaju pjevača Marina Perazić u boci istine priznala s kim je spavala

'Sestra Luna i ja s njom pričamo o svemu, gledamo filmove i naši prijatelji je jako vole. Ona je od glazbe i slave odustala zbog nas dvije. Vrlo lako je mogla ostati u Beogradu i raditi na glazbenoj karijeri te biti potpuno posvećena poslu, ali je prije toga odabrala nas. Zbog svojih odluka nije uvijek dobro prolazila, ali smo zato sestra i ja dobile majku koju razumijemo i koja razumije nas, međusobno se volimo i poštujemo. Nas tri funkcioniramo kao tim', rekla je 17-godišnja Mia nesretna zbog napisa u novinama koji se pojavljuju otkako je Marina Perazić postala dio hrvatske, kao i sada srpske inačice showa 'Farma'.

Ušla je u 'Farmu' zbog nas dvije. Znam da neće odustati jer ima našu podršku i uvijek će je imati Kćerke već uigrane dok je mama u 'Farmi'

Miji i Luni majka jako nedostaje, što su nekoliko puta naglasile u intervjuu, ali isto tako prepuštaju sve njoj jer su sigurne u njezinu borbenu strast.

'Jako nam nedostaje. Jako smo vezane za majku i nas tri se jako volimo. Ali imamo djeda koji nam sada dok je ona u 'Farmi' kuha, pazi na nas i budi nas prije škole. A Luna i ja smo već uigrane, jer je mama već bila u 'Farmi'', nadodala je Mia rekavši i kako je Perazićeva počela sudjelovati u reality showovima kako bi njima osigurala bolju budućnost.

'Ušla je u 'Farmu' zbog nas dvije. Znam da neće odustati jer ima našu podršku i uvijek će je imati. Ona nam prije svega želi priuštiti dobro školovanje. Imam veliku želju studirati u New Yorku a mama mi želi ostvariti sve snove, i meni i Luni. Školovanje je ovih dana skupo, treba kupiti knjige i pribor, a tu su i dodatne aktivnosti. Mama nije ušla u show kako bi novac zaradila za sebe, cipele i krpice, već da bi uložila u nas dvije. Njoj tamo sigurno nije lako, zatvorena je s toliko ljudi u ne tako sjajnim uvjetima, ali znamo da ćemo na kraju ove balade ponovno biti zajedno', rekla je Mia.

'Mama se zasad dobro drži'

Iako nemaju programske mogućnosti pratiti srpsku 'Farmu', kćerima prijatelji iz Srbije svakodnevno javljaju sve novosti. Uzimajući u obzir dosadašnja saznanja, Luna i Mia smatraju kako se Marina Perazić zasad dobro drži. Svjesne su svih svađa koje je pokrenula Marina i koje mora rješavati zbog različitosti karaktera svojih farmerskih sustanara.

Mia i Luna se nadaju kako će svi shvatiti da je Marina obična i jednostavna žena koja ne glumi i koja ima probleme kao i svi ostali ljudi. Kažu da se ne ponaša kao nekadašnja vrlo popularna ex-Yu zvijezda u kojoj su uzor vidjele brojne djevojčice i za kojom su ludjeli mnogi muškarci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene