Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako vam ime Sylvie Kristel ništa ne znači, što kažete na Emmanuelle? Seks simbol i najpoznatija glumica istoimene serije erotskih filmova iz osamdesetih stigla je u Hrvatsku, i to za potrebe snimanja novog filma Ognjena Sviličića, a ekipa Red Carpeta je iskoristila da bi popričala s njom.


Iako je svi znaju kao Emmanuelle, Sylvia Kristel snimila je više od 50 filmova, no nije ostavila trag. Seks simbol 70-ih danas je vrlo čedna žena, a činjenica što je na njezin film koji je predstavljao pravu filmsku seksualnu revoluciju masturbirao cijeli svijet, danas je nešto o čemu nerado progovara.

Vezani članci Slika nije dostupna Ovo je guza koja će vam oduzeti dah! Slika nije dostupna Političar ostavio seksi suprugu jer ga sramoti erotskim fotografijama

Odmah na početku producenti su upozorili ekipu Red Carpeta da Sylvie ne voli pričati o svojoj prošlosti seks simbola, jer ona danas sjećanja s filmskog seta veže uz, nećete vjerovati, zemlje koje je posjetila dok je snimala čak 9 nastavaka slavne filmske pohotnice.

Prikolica joj se nalazila na prigodnom mjestu, ispod križa na Velebitu, u kojoj se koncentrirala i čitala scenarij, a za razgovor s njom ekipa Red Carpeta je dobila samo pet minuta! Usporedbe radi, toliko traju intervjui sa zvijezdama poput Riharda Gerea i Jackie Chanom.

Pogledajte prilog i doznajte što je Nenad Hervatin uspio izvući iz Emmanuelle u tih pet minuta, što o tih famoznih pet minuta misli Ivana Nanut, kako je Ognjenu Sviličiću raditi s bivšim seks simbolom, i još puno toga.