Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zatresla se brda, prekinuli Iva Buzov i Vedran Ćorluka, nakon 3 godine veze, i to zbog, priča se, ugasle strasti! Dakle, sponzoruše lijepe naše, skucajte lovu za avio kartu, i pravac: London!


Bliži se Božić, a mnoge naše zvijezde već tradicionalno ne odolijevaju samoukrašavanju, s božićnim drvcem kao glavnim uzorom, dok naš Guru zadovoljno trlja ruke. Na meti Fashion Gurua našle su se posvuduše s imidžem božićnog drvca:

Vezani članci Slika nije dostupna 'Lana Jurčević treba jesti još puno žganaca da bi postala Severina' Slika nije dostupna Saznajte kojih pet osoba su najveći sponzori

Maja Cvjetković
Uvijek vesela Maja Cvjetković vratila se iz Londona i odjevena od glave do pete. Zna ona da se s crnom ne može pogriješiti, a i prikladna je s obzirom na to da je muškarac njezina života zrelije životne dobi. Vitke noge za igranje, a 'vito telo’ za gledanje. To bi bio divan slogan za našu najveseliju manekenku koja je jednom nogom pred oltarom, a drugom udara ritam u narodnjačkom klubu. Još kada bi pokušala odjenuti i svojeg Šukija, a ne da izgleda starije nego što je.

Aleksandra Grdović
Crne se ovoga puta držala i Alex koja ne bi bila ona da svoj outfit nije upotpunila ciganskim ‘minđušama’ prikladnim i za kićenje novogodišnje jelke. Još uvijek se pitam nije li i za njihov potpis upravo ona zaslužna jer danas je IN imati nešto što si sam izradio.

Petra Maroja
U čednom izdanju i ovoga puta je umotana u maramu Petra Maroja. S obzirom na njezinu ljubav prema pokrivalima za vrat, ponekad imam osjećaj da je modnu inspiraciju pronašla u pokojnom albanskom političaru Ibrahimu Rugovi.

Sonja Kovač
Za renesansnim stilom povela se i Sonja Kovač koja se, čini se, vratila iz berbe grožđa, pa je nastavila sa svojom turnejom za posvuduše. Ipak u vrijeme blagdana dobivaju se najbolji honorarčići, ako vam ih Seve ne preotme.

Gianna
Svježe ožbukana Danica Gianna Apostolska poznata i kao vlasnica istok-zapad poprsja, te odnedavno novog umjetničkog imena Estrada, s novim lookom može utjeloviti Goldonijevu slavnu krčmaricu Mirandolinu. Barem toga u Zagrebu ne nedostaje.

A što je Fashio Guru rekao o Martini Vrbos, Anici Kovač, Maji Šuput, Tanji Jovanović, Kristini Lumbar, i Simoni Šajn saznajte u video prilogu.