Priča se po svijetu ako je Disneyland mjesto za dječje igre, onda je Dubai grad zabave za mega bogataše. Tamo sve što šeik sanja, sljedeći dan se gradi. što kontraverznije i luđe, tim bolje. Magnet za bogataše, automatski je i magnet za ljepotice.


U tom gradu snova je unatrag par godina izniklo 150 nebodera koji sami po sebi iznenađuju svojom kompleksnošću i jedinstvenošću. Domaći kažu da će tamo gradnja prestati tek kada nestane lokacija za gradnju, a do tad samo nebo je granica.

Vezani članci Policija u Readingu Krvavi napad u Velikoj Britaniji: Pomahnitali muškarac ubio troje ljudi, još dvoje ih se bori za život Slika nije dostupna 'U Dubaiju sam od dečka dobila novi Audi, ovdje ne bi'

No, zanimljivost koja je sama po sebi došla u središte pažnje je susjeda iz nekadašnje države, i bivša miss Srbije i Crne Gore Jelena Jakovljević.

Ona se prošle godine udala za poduzetnika Saida Bin Dra, s kojim je otvorila mali luksuzni hotel 'Park Place' u kojem stjecajem okolnosti ugošćuje svoje prijateljice kada joj dođu u posjetu. Uspio joj je čak i izletjeti detalj kako je u tom hotelu na dan njenog vjenčanja u jednom luksuznom apartmanu odsjela i kontroverzna Ceca.

Jelena se zaista potrudila biti prava domaćica u uvesti ekipu Red Carpeta u sve rezidencije hotelu. Pokušala je biranim riječima približiti svu ljepotu i raskoš života u Dubaiu, kao i tamošnje običaje muškaraca

Tamo se našla i bivša Miss Dalmacije Dina Jelaska, koja je jedna od rijetkih domaćih sretnica koja je tamo našla sreću u ljubavi sa jednim Egipćaninom.

Kako se djevojke snalaze u Dubaiju, koliko zarađuju i kao se zabavljaju sazajte iz priloga Red Carpeta.