Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnogi ljudi ostavili su svoje živote na cestama. neki su bili krivi sami, neki su izgubili život zbog nepažnje drugih.


Tomislav Ivčić, Dražen Petrović, Toše Proeski samo su neki od predstavnika svojih generacija čija imena i dijela i danas mnogi pamte, a umjesto da im je karijera još trajala - život su ostavili na cesti. Prošlog tjedna, vozeći se kao i svakoga dana iz jednog u drugi dio Zagreba, sličnu sudbinu srećom izbjegao izbjegao je mladi glumac Robert Bošković.

Vezani članci Zabava ih prizemljila (Foto: klyker.com) Što će im treća žica kad imaju alkohol: Znaju kako se uzemljiiti i bez obrtničke škole Slika nije dostupna Nesreću u Splitu izazvao pijani vozač

Čekajući u koloni kako bi se priključio u promet na rotoru pri ulazu u Zagreb, alkoholizirani vozač bez ijednog traga kočenja pri brzini od 120 kilometara na sat zabio se u Robertov automobil koji je pri silini udarca lančano udario automobil ispred sebe. najgore od svega jest što je na stražnjem sjedalu tog automobila sjedilo dvoje male djece.

'Stao sam, čekao sam uključenje i primijetio sam frajera u retrovizoru kako ide dosta brzo. Niti u jednom trenutku nisam shvatio da se frajer neće zaustavit i u jednom trenutku sam se našao dole, među pedalama. To je toliki šok, nevjerojatno, to se dogodi sve u sekundi', rekao je vidno šokirani Robert Bošković koji je u sekundi, kao i djeca u automobilu ispred njega, mogao izgubiti svoj život.

Više pogledajte u priloženom videu i na stranicama Red Carpeta!