Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Red Carpet je u ovotjednoj emisiji ugostio bivšu miss Jugoslavije, čije se ime vezalo uz velike skandale dugi niz godina, pa su tako talijanski mediji svojedobno pričali kako je zbog nje pala čak i Berlusconijeva vlada.


Bivši model i novinarka, Dijana Bećirević Niven, koja tvrdi da se još uvijek nije bacila pod nož, u pohodu na Italiju i Ameriku, svojim je izgledom ‘oborila’ mnoge zvijezde pjevačkog i glumačkog neba, te od male miss Tuzle brzo prerasla u ljepoticu koja je našla svoj put do holivudske scene.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Završiti ću kao Lady Diana' Slika nije dostupna 'Ne pamtim imena svoje osmero djece, ostario sam'

Iako je najveću slavu imala još davne 1978. godine, Dijana se pobrinula da medijima osigura materijal kako je javnost ne bi zaboravila. Malo tko se može ‘pohvaliti’ da je prozvani akter razdora Bijelog dugmeta i Berlusconijeve vlade, za što sama priznaje da je moglo završiti poprilično loše.

No, osim skandala, Dijana je ipak ostvarila zamjetnu karijeru i poznanstva s mnogim poznatim ‘facama’, kao što su Rod Stewart , Al Pacino i mnoga druga slavna imena, za koja se vjeruje da su bila dublja od čisto prijateljskih.

Ne treba zaboraviti da je radom za Rai televiziju imala priliku ugostiti i Papu, a tijekom života imala je priliku upoznati i Lady Dianu za koju je dala zanimljiv komentar: ‘Ja znam dosta stvari iz njenog života, nije me ništa iznenadilo, pa čak ni njena smrt'.

Sve detalje o vrućim skandalima i poznanstvima prekrasne novinarke i bivšeg modela pogledajte u video-prilogu Red Carpeta.