Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Red Carpet je izvukao stare snimke na kojima Maja Morales priznaje kako je za 'spavanje s nekim' primala novac.


Na novinarsko pitanje je li nakon provedene noći s nekim dobila neku nagradu, Maja odgovara: 'Jesam. Naravno da jesam. Mislim da se za dobar rad uvijek treba biti dobro nagrađen'.

Vezani članci Slika nije dostupna Građevinski poduzetnik: Nisam koristio usluge prostitutki Slika nije dostupna Elitna prostitucija: Za svjedoke će biti pozvani i neki ministri iz Vlade, gradonačelnici i sportaši

Na upit je li spavala s nekim samo zbog novca, Maja odgovara: Jesam.

Pobjegla u Beograd

Maja Morales, koju su mediji spominjali kao jednu od najtraženijih djevojaka Nebojše Perunovića zvanog Pančo, trenutno se nalazi u Beogradu. U intervjuu za Kurir Maja tvrdi da su je pogreške iz prošlosti skupo stajale te da, kad bi mogla vratiti vrijeme, više ne bi bila tako naivna.

'Uništili su mi život i sigurno ću tužiti hrvatske medije koji su prenijeli vijest da sam se bavila prostitucijom', rekla je Maja u intervjuu za Kurir. Izjavila je kako nije prostitutka, a zbog toga što su je mediji u Hrvatskoj tako nazvali pobjegla je u Beograd.
'Istina je da poznajem Panča, ali zaista nikad nisam legla u krevet s nekim za novac. Upoznala sam ga u njegovoj teretani. Znala sam da ima kontakte s moćnim ljudima koje sam željela upoznati kako bi mi pomogli u karijeri. Prihvaćala sam sve njegove pozive na večere, a on me upoznavao s prijateljima i poslovnim suradnicima. Bila sam svijesna da me iskorištavaju, ali očajnički sam željela snimiti pjesmu i išla sam na te susrete. Kasnije su uslijedili pozivi na jahte i privatne zabave, ne samo od tih biznismena već i od mnogih poznatih sportaša. To nisam prihvaćala', rekla je Maja.

Iako tvrdi da nikad nije primala novac za seks, Maja ne poriče da je takvih ponuda bilo mnogo.
'Otkad sam se slikala za Playboy te ponude nisu prestajale. Mnoge javne osobe u Hrvatskoj su mi nudile od 500 pa sve do 5 tisuća eura za seks. Nisam to prihvaćala. Pokušala sam prekinuti taj 'začarani krug', a Pančo mi je počeo prijetiti', rekla je Maja Morales za Kurir.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju