Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kylie Minogue se slomila govoreći o traumatičnoj bitci s rakom dojke u vrlo okrutnom intervjuu.


Prošlog je tjedna Kylie proslavila pet godina od pobjede nad opakom bolešću. Ipak, četrdesetdvogodišnju pjevačicu su sustigle emocije tijekom intervjua za Australsku televiziju, za emisiju 'Sunday Night'.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle Clarkson otvoreno izvrijeđao Meghan Markle, zbog nje je stao u obranu kolege kojeg inače ne podnosi! Meghan Markle i princ Harry U javnost procurio dokument koji jasno dokazuje da je Meghan Markle lagala o vjenčanju s princem Harryjem

Mediji su ocijenili da je riječ o najsurovijem intervjuu koji je Kylie ikada dala. Pjevačica se potpuno otvorila govoreći o 'mračnome' životnom periodu voditelju Molly Meldrum, koji je ujedno i njen dobar prijatelj, i to prije početka turneje Aphrodite u Danskoj.

Kada joj je Meldrum dao kompliment za 'hrabrost' u bitci s bolešću, Kylie ga je ispravila rekavši: 'Možda ste vi vidjeli hrabrost. Ne vjerujem da je javnost vidjela... znate... ostala sam kod kuće. Moja me obitelj bodrila kroz trule, mračne trenutke.'

Jedva je suspregnula suze, no malo zatim je govorila o bolesnoj djeci koju je u to vrijeme posjećivala, te su je emocije preplavile. Kylie je pokušala sakriti lice dlanovima, no budući da se nije mogla smiriti, naglo je napustila studio.

Ipak, ubrzo se vratila s objašnjenjem da o prošlosti nije razmišljala već neko vrijeme, te da ju je Meldrume 'zaustavio na tračnicama'.

Kylie i Meldrum su se zatim bacili na vedrije teme, uključujući i mogućnost braka i djece s tridesetdvogodišnjim dečkom Andres Velencosom.

>> Prozirni čipkasti kombinezon otkrio grudi Kylie Minogue