Kolumbijska policija uhitila je čak 111 osoba kada su prije koncerta kultnih heavy metalaca Iron Maidena na ulicama Bogote izbili nasilni neredi.


Kako policijski dužnosnici tvrde, neredi su izbili prije koncerta Iron Maidena u glavnom gradu Kolumbije, a razlog je bio što se jedna velika skupina divljih obožavatelja nikako nije mogla pomiriti s činjenicom da su ostali bez karata te su na koncert pokušali ući silom. Kada im to nije uspjelo počeli su uništavati sve što im se našlo na putu i bacati kamenje na policijske službenike, koji su nakon toga naravno reagirali..

'Od 111 uhićenih soba, 44 još uvijek su u pritvoru, i oni će morati odgovarati i nadoknaditi troškove za uništene semafore, prometne znakove, stakla na zgradama i svu ostalu javnu imovinu koja je uništena bez pravog razloga.', rekao je policijski dužnosnik nakon nereda u Bogoti.

Vezani članci Neredi u Berlinu - 2 VIDEO Neredi u Berlinu: Stotine privedenih, ozlijeđeno više od 50 policajaca - "To je legitimiranje ozbiljnih zločina" I Andrej Plenković sudjelovat će u \'\'Vax Live\'\' koncertu porukom podrške Harry i Meghan, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Andrej Plenković i drugi. Svi oni gosti su na velikom koncertu u Los Angelesu...

U neredima je ozlijeđen jedan policajac, pripadnik specijalne policije Rolado Arturo Girata Mora, koji će zbog rane na desnom obrazu morati ići na rekonstrukciju lica, a gradski dužnosnici su izjavili da im je 'žao što je uništena dobra atmosfera glazbenog događanja na kojem je prisustvovalo 25.000 osoba zbog šačice ljudi koji su na nasilan način izrazili nezadovoljstvo zbog ne ulaska na koncert'.