Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naš najistaknutiji i najnagrađivaniji virtuozni usnoharmonikaš - Tomislav Goluban - potpisao je početkom rujna ekskluzivni izdavački ugovor s diskografskom kućom Croatia Records za koju će izdati svoj četvrti album.


Tomislav Goluban će objaviti album '200$ SUN Memphis Album' koji je početkom 2009. snimljen u antologijskom 'Sun' studiju i na dva koncerta u klubovima legendarne Beale Street u Memphisu. Uz deset pjesama s američkog juga, tu su i dvije snimke nastale kasnije u studijima u Zagorju i Chicagu, od kojih je 'Memphis Sara' inspirirana istinitim nemilim događajima u hotelu predgrađa u Memphisu.

'200$ SUN' svjetlo će dana ugledati sljedeći tjedan, a nulta je promocija albuma zakazana za petak 01.listopada u sklopu '1st BBF Blues & Rock Weekenda' u Bikers Beer Factory, u Savskoj cesti 150, na kojem će u tri dana i na dvije pozornice (uz besplatan ulaz) nastupiti 13 izvođača.

Vezani članci Usna harmonika Nasmijala cijeli svijet blesavim videom pa završila u bolnici Tiffany Trump (Foto: Profimedia) Trumpova kći se u Beogradu zabavljala na narodnjacima: Svirali joj harmoniku na uho

Tijekom listopada, Goluban će promovirati album po Hrvatskoj, dok će se prva internacionalna '200$ SUN Memphis Album' promocija dogoditi u sklopu najvećeg francuskog blues festivala 'Blues sur Seine' na kojem će Goluban nastupiti 11., 12. i 13. studenog.