Naše susjedstvo je poznato po bučnim svadbenim običajima koji podrazumijevaju i lijepljenje novčanica po sviračima ili njihovim instrumentima. Za harmonikaša Željka iz Banjaluke više nema isprike. Tko nema keša - neka provuče karticu.

Galerija +0 Harmonikaš Željko

Željko Đakić iz Banje Luke svojom harmonikom uveseljava svatove. Nije dugmetara, već je klavirska i dosad je odsvirala svatova i svatova. Pogodna za narodnjake, ali i zabavnjake - Željkova harmonika ima od nedavno i jedan dodatak. POS uređaj za plaćanje karticama.

I dok veze neku živobalkansku - harmonici uređaj ne smeta. Ni za svirku ni za ruku. Tko želi mladencima čestitati glazbenom željom, a nema keša - nema onoga nemam sutra ću ti dati. Već provuče karticu. Ako je glazbenih želja mnogo. Željko svira i na rate. Izađe u susret pa se cijeli niz žestokih narodnih za mladence može platiti na 6 ili 12 rata. A repertoar se širi novom inovacijom.

Padovi (Foto: Screenshot/YouTube) Vole ludu zabavu više od života, spremni su riskirati baš sve

Stjuardese (Foto: izismile.com) Stjuardese pokazale kako se zabavljaju kad je zrakoplov prazan

Željko je inače inženjer elektrotehnike, glazba mu je hobi i dakako dobra dodatna zarada. Ide keš, ali sve više i kartica na harmonici. Veselo i berićetno bilo i Željku i harmonici. I odjednom i na rate!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju