Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Impozantne bine, a jednoj od njih smo se imali prilike diviti prije nekoliko dana, postat će stalne koncertne pozornice u parkovima. Ono što još nije poznato jest koji će gradovi na poklon dobiti zdanja vrijedna ukupno 20 milijuna funti.


Bit će šteta uništiti pozornice s aktualne turneje '360 stupnjeva', a toga su svjesni i članovi benda. Stoga su ih Bono i ekipa odlučili pokloniti. 'Moja je vizija, a o tome sam razgovarao i s bendom, jest da te pozornice pretvorimo u stalne koncertne paviljone', rekao je BBC-ju arhitekt Mark Fisher, čovjek koji je osmislio stage u obliku divovske kandže, pauka ili, ako hoćete, svemirskog broda.

Vezani članci Slika nije dostupna EKSKLUZIVNO: U2 podijelio dojmove s ljetovanja u Hrvatskoj! Slika nije dostupna ROCK LEGENDE PROŠETALE STRADUNOM U2-ovci večerali i divili se gradu!

Zasad se razmišlja da jedna pozornica ostane u Australiji, gdje U2 kreće nakon što odradi američku turneju, dok bi druga bina mogla završiti negdje u Južnoj Americi. Gdje će treća, ne zna se. 'Bitno je da je park dovoljno velik da primi stage, koji može izdržati i 200 tona obješenog tereta', kaže Fisher.

U2 se trnutačno nalazi u Velikoj Britaniji, gdje ih očekuju koncertu na londonskom Wembleyu, zatim u Glasgowu, Sheffieldu i Cardiffu.