Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska grupa The Beat Fleet ovih dana potpisala je dugoročni diskografski, publisherski i koncertni ugovor sa Dallas Recordsom i Dallasovom sestrinskom firmom Mars Music.


'Prelazak TBF-a u Dallas smatramo uspjehom i uzbuđeni smo što nam se pruža prilika raditi sa ovim kolektivom umjetnika. TBF smatramo glasom generacije, uživaju ugled među publikom, medijima i kolegama glazbenicima, te svojim angažmanima i stavovima puno toga mogu učiniti.' – izjavio je Danko Stefanović, direktor Dallasa.

Vezani članci Upozorenje, DHMZ Pred nama je jaka promjena vremena: I DHMZ izdao upozorenje za četvrtak Nekad i sad - 26 Ušutkale sve one koji su im se u srednjoj školi rugali zbog izgleda

'Dallasovci su cool ekipa, znaju što hoće i znaju kako, pružili su nam odlične uvjete da radimo to št0 radimo, a plan je za 2010. live album i novi studijski album. Također uskoro počinjemo raditi na glazbi za predstavu 'Garaža', adaptaciji istoimenog romana Zdenka Mesarića, u režiji Ivice Buljana i u produkciji ZKM-a, čija je premijera u veljači 2010.', izjavili su TBF-ovci povodom prijelaza u novu diskografsku kuću.