Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovogodišnji, treći po redu Rokaj Fest, održava se na staroj i već dokazanoj lokaciji. Tako će vikend od 4. do 6. srpnja na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu, u puna tri dana nastupiti vodeći svjetski izvođači urbane pop i rock kulture, ali i poznati predstavnici domaće glazbene scene.


Glavni inozenmi gosti tako će biti The Fall, The Lemonheads, Godfathers, The Datsuns, The Dwarves, These New Puritans. Uz njih nastupit će i Stampedo, Pips chips& videoclips, Urban &4, Ramirez, Partibjekersi, Rambo Amadeus i mnogi drugi.

Vezani članci Publika na koncertu, ilustracija - 1 Rock prodrmao Pariz: Pet tisuća ljudi na koncertu sudjelovalo u velikom eksperimentu Kiss Legendarna grupa Kiss stiže u Zagreb prvi put nakon gotovo 50 godina karijere

Program će, zbog velikog broja posjetitelja, ali i tematskih pozornica i ostalih popratnih sadržaja, biti podijeljen na nekoliko lokacija unutar samog Jaruna. I ove će godine biti organiziran besplatan kamp za posjetitelje koji će doći iz susjednih nam zemalja.

Cijena ulaznice je 150 kuna, a dnevnih ulaznica u pretprodaji 60 kuna.

A kako bi znali kada doći i što poslušati, pogledajte raspored izvođača na službenim stranicama Rokaj Festa.