Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obožavana britanska pop zvijezda Robbie Williams će kao gost izvođač 26. studenog nastupiti na dodjeli nagrada ARIA Awards u Acer Areni u Sydneyu.


Tri godine su prošle od Robbijevog posljednjeg nastupa u Australiji, a osnovni razlog zbog kojeg tamo odlazi je trodnevna promotivna turneja novog albuma 'Reality Killed The Video Star'.

Vezani članci Slika nije dostupna Robbie Williams powered by Vip u kolovozu prvi put u Hrvatskoj! Slika nije dostupna I Robbie je dijelom 'Red Nose' akcije!

Na dodjeli nagrada ARIA (Australian Recording Industry Association) Awards 35-godišnjak će otpjevati samo jednu pjesmu i to 'Bodies' koja se nalazi na novom albumu čiji se dolazak na police dućana očekuje upravo u studenom. Osim Williamsa na dodjeli će nastupiti i Jessica Mauboy, Wolfmother, Jet i Empire of the Sun.

Robbie Williams karijeru je započeo kao član skupine Take That kad mu je bilo 15 godina. Bend je napustio 1995. godine i od tada radi na solo karijeri. Do danas je prodao više od 55 milijuna albuma i šest puta bio prvo ime na britanskim glazbenim ljestvicama.

Alkohol, droge i pretilost

Biti tako velika glazbena zvijezda Williamsa je dovelo do ludila. Počeo je piti, drogirati se i debljati. Kako više nije mogao 'hendlati' samog sebe pomoć je potražio u psihijatrijskoj ustanovi, gdje su mu dijagnosticirali duševne bolesti. U jednom je intervjuu priznao kako ga je u ustanovu uputio prijatelj Elton John, znajući da je Robbie znao padati u depresije još kao klinac u skupini Take That.

U rehabilitacijski centar u Tusconu došao je 13. veljače 2007. godine kada je bilo objavljeno da se 'navukao' na Seroxat, tablete koje konzumiraju bolesnici s opsesivno kompulzivnim poremećajem, paničnim poremećajem sa ili bez agorafobijom, socijalno anksioznim poremećajem, posttraumatskim stresnim poremećajem ili generaliziranim anksioznim poremećajem. Što znači da Robbieju stvarno nije bilo dobro.

>> Robbie Williams: Spreman sam za povratak u Take That

>> Robbie Williams najavio povratak na prijestolje

Pored toga Williams je bio opsjednut NLO-ima i paranormalnim fenomenima. Na tu temu je sudjelovao i u dokumentarnoj emisiji na BBC-jevom Radiju 4. Tada je govorio o prvom susretu s NLO-ima kad je bio dijete. Prvi puta ih je navodno vidio u Velikoj Britaniji, zatim u Beverly Hillsu a treći put nakon što je dovršio pjesmu o kontaktu s vanzemaljcima.

Nakon godina odvikavanja od koječega opojnog, Williams je došao k sebi, snimio album i krenuo na put oko svijeta predstaviti nove pjesme.