Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U intervjuu za CNN veliki gitarist po prvi je put nakon razlaza s Gunsima, ostavio mjesta nadi da bi opet mogao zasvirati u legendarnoj grupi.


'Nije nemoguće okupljanje G'N'R u prvoj postavi iako sam dugo bio dosta negativan po tom pitanju', izjavio je za CNN Slash i time mnogim obožavateljima ipak ostavio tračak nade da će se možda opet pojaviti na bini sa bendom u kojem je ostavio veliki glazbeni doprinos. Barem tu opciju ovaj put nije kategorički odbacio kao što je često znao reagirati: 'Prepustit ćemo tu opciju slučaju. S naše strane nema angažmana po tom pitanju. Možda bude, možda, ne, nikad se ne zna', rekao je.

Vezani članci Novinarka CNN-a u Turskoj VIDEO CNN-ova reporterka plakala u javljanju uživo nakon novog potresa u Turskoj Slika nije dostupna Ovo Sjeverna Koreja nikada prije nije učinila

Saul Hudson, poznat pod imenom Slash, u istom intervjuu je progovorio i o svojoj ovisnosti koju je ovaj gitaristički virtuoz jednostavno izbacio iz svoje svakodnevice jer je utjecala na njegovu glazbu i umijeće sviranja: 'Bio sam okorjeli ovisnik, ali sam u glazbi uspio ostati funkcionalan i priseban koliko sam to mogao biti. Na kraju sam prestao s tim stvarima jer su me ograničavale u svemu što sam htio postići i raditi u životu', izjavio je Slash. Progovorio je i o svom odlasku iz Gunsa za koji kaže da mu je bio ogroman teret na leđima, no ujedno je nakon razlaza s G'N'R radio vlastiti materijal, surađivao s brojnim glazbenicima i bio pokretačka snaga grupe Velvet Revolver koju želi opet oživjeti.

>> Slash i Fergie: Čipka, koža, vezivanje za krevet i igranje s nožem

Isto tako se osvrnuo na današnje stanje u glazbenoj industriji gdje mnogi talentirani glazbenici ne mogu doći do izražaja: ' Uvjeren sam da postoje mnogi koji su u glazbenom smislu kompletni i odlični, a ne mogu doći do izdavača koji bi im objavio album', zaključuje Slash.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju