Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelj najveće glazbene senzacije zadnjih godina tvrdi da je prebrzo stečena slava učinila Susan Boyle ranjivom, samo produbivši osjećaje tjeskobe i usamljenosti koji su je i ranije mučili.


'Susan je potreban 24-satni nadzor i njega. Njoj je potrebno da netko stalno pazi na nju', rekao 59-godišnji brat Susan Boyle, John kada su ga upitali da procijeni njezino emotivno stanje i psihičku stabilnost.

Vezani članci Slika nije dostupna Dobri geni ili dobri doktori? Bez obzira na sve probleme i u 53. izgleda sjajno Slika nije dostupna One na Facebooku otkrivaju sve o sebi!

Obitelj Susan Boyle tvrdi da je pritisak naglo stečene slave loše utjecao na nju, te da ju je samo učinio ranjivijom i produbio osjećaje tjeskobe i samoće koji su je i ranije mučili. 'Putovanja i čitava stvar sa slavom su iscrpljujući. Ona još uvijek pati od tjeskobe i usamljenosti kao i prije', rekao je prije nekoliko dana 55-godišnji brat novopečene zvijezde, Garry Boyle.

>> Susan Boyle svakim danom u sve dubljoj depresiji

>> Susan Boyle prekinula s Pebbles

48-godišnja Susan živjela je s majkom, koja je preminula 2007. godine, a svjetska slava ju je zatekla kao usamljenicu koje je živjela s mačkom Pebbels, tako da je sasvim razumljivo da je tako nagli prijelaz iz skoro pa potpune samoće i usamljenosti u svjetsku glazbenu senzaciju morao biti užasno stresan za novonastalu zvijezdu.

Od kada se Susan 'vinula u zvijezde' živi okružena s menadžerima i osiguranjem putujući širom svijeta, a članovi obitelji i bliski prijatelji su posvjedočili da ih često zna nazvati s drugog kraja svijeta kada ima teške trenutke.

Susanin brat Gerry tvrdi da mu sestra očajnički želi upoznati nekog s kom će dijeliti 'dobro i zlo'. 'Naravno da će njezina obitelj uvijek biti tu za nju, no to nije isto kao imati nekog specijalnog u svom životu', izjavio je Garry za medije.