Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prepucavanje na relaciji Jelena Karleuša - Svetlana Ražnatović nastavilo se na Facebooku.


Jelena Karleuša uputila je javno pismo Ceci preko Facebooka, a njegov sadržaj već je dva dana udarna vijest mnogih srpskih medija.

Vezani članci Marko Livaja i Iris Rajčić (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Zločesti dečko hrvatskog nogometa tulumario uz Cecu, ali i 14 godinu stariju zaručnicu i bivšu manekenku Slika nije dostupna VIDEO: Toples Brena, Ceca u trenirci i Karleuša u badiću

'Prvo sam zbog tebe trpjela Arkana (mada, tko ga od svih nas nije trpio). Zbog Arkana novinari se nisu usuđivali napisati nešto lijepo o meni. Znala se šablona - za Jecu loše, za Cecu - dizanje u nebesa. Iako, realno, ti to ne zaslužuješ, al’ ajde, snalažljiva si. Život je borba, a parola je - snađi se', počela je Karleuša svoj udar na kolegicu Cecu, koja je ovih dana na meti i srpskog pravosuđa.

'Vedrila si i oblačila, narodski - kur... si se s tim ubojicama. Ali to je bila tvoja odluka, koja nema veze sa mnom. Malo sutra! Mene i mog oca su SAMO čuvali specijalci, a vozili smo se u blindiranim kolima! (...) Ja ubojice u kuću ne puštam, kavu im ne kuham, ne pušim im! Ubojice i ne poznajem! Naravno, onda su te 'nevinu' odveli u pritvor, dok su tvoja djeca 'gladovala i tugovala' bez majke! Čuj, djeca gladovala u Arkanovoj vili od dva milijuna, i to krvava dva milijuna?! Ne, sva srpska djeca su gladovala, tvoja su bila sita!' nastavila je Karleuša.

>> Ceca pred vlastima bježi u Rusiju?

Pjevačica je Ceci na kraju dala i jedan 'savjet': 'Ne gledaj moj DVD s koncerta, please, tek će te to razljutiti, naje... sam. Bolje se malo potrudi oko publike... Tri sijalice i dvije haljine više ne prolaze.'