Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Povodom 35 godina legendarnog Kissa, vokalist i basist benda, Gene Simmons progovorio je u video intervjuu o svjetskoj turneji, visokim petama, šminki, obitelji, novom albumu i još puno toga.


'Sve što radim u životu radim sa strašću, a Amerika je jedna zemlja gdje možete tako živjeti. Kiss slavi 35 godina postojanja i upravo smo se vratili s turneje, svirali na stadionima širom Južne Amerike i Europe, a sada ćemo svirati u Sjevernoj Americi, gdje imao zakazano 60 koncerata. Isto tako u jesen izdajemo novi album, a ja ću osobno nositi više šminke i visokih peta od vas.', rekao je vokalist i basist Kissa Gene Simmons novinarki koja je vodila intervju.

Vezani članci Splitski virtuozi Vrhunski komorni orkestar Splitski virtuozi kreće na turneju koja će obuhvatiti Split i Zagreb Slika nije dostupna Nema šale s piratima: Gene Simmons izgubio virtualni život

Zatim se otvorio i progovorio o svom odnosu s 16-godišnjom kćerkom Sophie, koje je uz sina Nicholasa, plod dugogodišnje veze s bivšom Playboyjevom zečicom Shannon Tweed.

Više u video prilogu!