Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Video napravljen za vlastitu dušu doveo ih je do suradnje s megapopularnim DJ-evima: "Doslovno su mi se ruke tresle. Nisam mogao vjerovati"

Aktualno Galerija Bolja Hrvatska: Mladi i uspješni - 6 Bolja Hrvatska: Mladi i uspješni - 6 Foto: DNEVNIK.hr Bolja Hrvatska: Mladi i uspješni - 8 Bolja Hrvatska: Mladi i uspješni - 8 Foto: DNEVNIK.hr Bolja Hrvatska: Mladi i uspješni - 7 Bolja Hrvatska: Mladi i uspješni - 7 Foto: DNEVNIK.hr Bolja Hrvatska: Mladi i uspješni - 3 Bolja Hrvatska: Mladi i uspješni - 3 Foto: DNEVNIK.hr +5 Bolja Hrvatska: Mladi i uspješni - 5 Galerija 1/10 >>
Kako je zagrebački branding studio došao do suradnje s megapopularnim DJ-evima Swedish House Mafijom? Ovo je još jedna sjajna priča iz rubrike Bolja Hrvatska.

Od videa napravljenog sebi za dušu do suradnje sa svjetski poznatim bendom. Osim što potpisuju video za povratničku turneju Swedish House Mafije, oni su mladi, vrlo kreativni, a uz sve to nanizali su i nagrade.

"To je nevjerojatna priča, malo filmska. Ali, eto, kad si strastven prema nečemu, onda ti se to vjerojatno vrati", rekao je suosnivač i kreativni direktor Sizea Andrej Virant Sadiković.

Sve je počelo običnim videom koji je Jurica Koletić odlučio napraviti sebi za dušu. Kao veliki obožavatelj zvijezda house scene, tagirao ih je na Instagramu. Nije dugo trebalo da se jave.

"Doslovno su mi se ruke tresle. Nisam mogao vjerovati da od toga da napravim nekakav video koji je meni zanimljiv, u nekoliko klikova dođem do njih i oni odluče na temelju toga ostvariti suradnju", prisjetio se Koletić.

Riječ je o bendu koji je na tronu house scene. Među najtraženijim su DJ-evima na svijetu. Vole hrvatsku publiku. "Hrvatska je nevjerojatna zemlja. Volimo sve hrvatsko. Mogao bih ovdje svirati svaki dan", kazali su za Dnevnik Nove TV 2011. godine iz Swedish House Mafije.

Za novi album i povratničku turneju htjeli su surađivati sa svojim obožavateljima. Slavni trio bio je uključen u proces stvaranja videa, ali su im dali kreativnu slobodu.

"Fenomenalan pokazatelj koliko moderna tehnologija zapravo stavlja jednog običnog, lokalnog dečka na globalnu mapu u vrlo kratkom vremenu", rekao je Koletić.

Pročitajte i ovo Katarina Radnić Zmazek - 3 BOLJA HRVATSKA San koji se stvarao 10 godina: Od hobija napravila posao pa preuzela svoj stari ured

Te blagodati kreativci znaju dobro iskoristi. Njihov dizajn možete vidjeti posvuda - od hrane i pića do web-stranica. Nagrađivani su. Dizajn, animacija, fotografija, montaža, glazba, sve to oni imaju u malom prstu, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Vištica.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska: Ena Melvan - 4 BOLJA HRVATSKA Ena iz Splita dobila je veliko priznanje - uvrštena je među najperspektivnije mlade znanstvenice

Super priče ne bi bilo da se Jurica, Ivan i Andrej nisu odlučili na pothvat života. Sad već ima 10 godina da su ostavili sigurne poslove i bacili se u poduzetništvo. "Sreća da smo bili dosta mladi, zapravo nismo ni znali što nas čeka pa nije bilo ni puno straha. Sad kad gledam unazad, bila je to dosta hrabra odluka", priznaje suosnivač i strateg benda Ivan Fistrić.

Svejedno bi, kažu, sve ponovili - jer imaju jasnu viziju i znaju što hoće. A hoće li ponovno surađivati sa slavnim bendom? Kažu, u kontaktu su - pa što život donese.

Ako se nas pita, red bi bio da donese i barem upoznavanje švedskih vladara house scene.

Više o uspješnim mladim kreativcima pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 






 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene