Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trijumf Davora Ebnera

Frontman grupe Regina najbolji pjevač Eurosonga 2009

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasanjem na web stranici www.esctoday.com (najposjećenija stranica koji se bavi Eurosongom) Davor Ebner, frontman grupe Regina iz BiH proglašen je za najboljeg pjevača na prošlogodišnjoj Euroviziji koja se održala u Moskvi.

Grupa Regina je kao predstavnik Bosne i Hercegovine nastupila s pjesmom ’Bistra voda’. Pjevač Davor Ebner je proglašen najboljim vokalom. Podsjećamo kako je Regina dobila i nagradu za najbolju pjesmu, koju dodjeljuju skladatelji.

Pročitajte i ovo Let 3 - 1 Čestitke! Hrvatska je u finalu Eurosonga! Let 3 i Mama ŠČ! oduševili publiku: "Ovo što smo prvi pročitani je bilo prepreludo" Let 3: Teleportacija u Liverpool - 5 "Mama kupila traktora" Let 3 se "teleportirao" u Liverpool, okupljeni oduševljeni: "To ne vidiš svaki dan"

Priznanje Ebneru je dakle još jedna pobjeda. Odmah iza Davora u kategoriji vokala je Aleksandar Rybak koji je donio pobjedu Norveškoj.

>> Regina: U dućanu kruh dobivamo preko reda!

Da je grupa Regina osvojila simpatije najvećeg slavenskog tržišta svjedoči i činjenica da u veljači planira na put u Rusiju gde imaju dogovorene nastupe, već drugi put poslije Eurosonga.

Na proljeće se članovi grupe spremaju za veliki beogradski koncert kao i na turneju po Australiji (rock maraton u pet gradova zajedno sa Željkom Joksimovićem, Bebekom i Valentinom) gdje će promovirati svoj novi CD ‘Vrijeme je’. Regina već ima spremljen live album/snimku s velikog koncerta u Sarajevu koji će izići sredinom godine zajedno s novim singlom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene