Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Datum navodnog masovnog samoubojstva je 8. prosinac, a pjevačica je i više nego dobrodošla.


Planetarna popularnost Lady Gage očito njene obožavatelje dovodi u jednu posebnu ekstazu izazvanu ekstremnim divljenjem i raspoloženjem koji bi po nekim porukama mogli kulminirati i kolektivnim samoubojstvom.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Novi pad s vrtoglavih štikli Lady Gage! Slika nije dostupna Lady Gaga: To nije protetika, to su moje kosti!

Iako su prijeteće poruke slavnima česta pojava, u slučaju pjevačice one dobivaju sve veće razmjere što je rezultiralo i aktivnim potezima zvijezde gdje  traži sudsku zabranu prilaženja određenih obožavatelja. Konkretno, riječ je o ruskoj obožavateljici Anastasiji Obujovoj koja boravi u New Yorku, a čini se da joj je osnovna preokupacija slanje zastrašujućih e-mail poruka svom idolu: ''Ti si moja boginja, tebe sanjam svaku večer, ali mislim da nismo suđene jedna drugoj. Na zemlji nisam ništa za tebe. Hoću umrijeti, ali s tobom. Možda ćeš mi na nebu posvetiti malo pažnje', piše u jednoj od poruka upućenih Gagi.

Tako je Tony Carter, agent kontroverzne zvijezde otkrio za portal LifeNews.ru kako je osiguranje pjevačice pojačano, a za jednog tjelohranitelja izdvaja čak i svotu od milijun dolara jer se uz njegovo ime veže velika reputacija. No, u svojoj izjavi istaknuo je kako pjevačica čak dobiva poruke gdje je pozivaju na kolektivno samoubojstvo fanova gdje je naznačeno i točno vrijeme održavanja takvog događaja: 8. prosinca ove godine.

Za obožavatelje, Lady Gaga je ikona koja očito nekom svojom karizmom osim glazbenih uradaka sije moć kojom ih u potpunosti zaokupi. Njene kontroverznosti svakako su diskutabilne, ali ovakvim prijetnjama ipak se prešla neka granica obožavanja idola, baš kao što ih i Gaga prelazi u svojim javnim i scenskim nastupima.

>> Gaga bijesna na Longorijinu 'buncek' haljinu

>> 'Borba s Gagom je kao borba s Isusom, jednostavno gubiš!'

Ona zapravo u cijeloj priči o svojoj svjetskoj popularnosti dijeli javnost većinom na dvije ekstremne kategorije: opsjednuti obožavatelji i oni koji su opsjednuti njenim kritiziranjem obzirom da je smatraju lošim komercijalnim proizvodom koji nezasluženo ubire slavu. Sada je došlo do toga da njena turneja 'Monster Ball' sve više počinje sličiti na pravi horor, a ironija cijele priče krije se u činjenici da zasluge za to pripadaju baš obožavateljima pjevačice, a ne onoj drugoj kategoriji.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju