Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Faithless bus se ovaj vikend provozao cijelim Zagrebom.


Vožnja je krenula sa glavnog ulaza Zagrebačkog Velesajma gdje je, od velikog broja obožavatelja benda koji su dočekali autobus u nadi ulaska, izabrano je 20 fanova koji su ušli u autobus i krenuli u Faithless vožnju gradom, te osvojili kartu za koncert.

>> Faithless seli u Veliku dvoranu Doma sportova

Vezani članci Bora Đorđević Riblja Čorba održala koncert u Celju: Bora Đorđević pjevao sa šalom Hajduka oko vrata Vesna Dragojević Vesna Dragojević nije krila emocije na koncertu u čast njezinu Oliveru, otkrila je i što ju je posebno iznenadilo: "Ja sam u šoku"

Autobus je prošao kroz cijeli grad, a zaustavio se na Glavnom kolodvoru gdje je uz muziku Faithlessa zaplesao veliki broj ljudi. Londoniranje sa Faithlessom nastavilo se i na Jarunu, gdje je između 20 putnika autobusa izabrano pet sretnika koji će na dan koncerta upoznati bend.

Karte za nastup grupe Faithless u Zagrebu mogu kupiti u Dallas music shop, Dancing Bear, Dirty old shop, Rockmark, a u ostatku Hrvatske u svim Dallas music shopovima, te na svim Eventimovim prodajnim mjestima i na www.eventim.hr. Cijena karte je 230 kn, a na dan koncerta 260 kn.