Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gost INtervjua tjedna, pod stručnim vodstvom Vedrana Strukara bio je novopečeni tatica Boris Novković, a u ugodnom razgovoru dotaknuli su se svega pomalo... od očinstva preko narodnjaka do Jelene Veljače.


Odmah na početku intervjua doznali smo da očinstvo Borisa Novkovića nije posebno promijenilo, ali je sada u domu Novkovićevih ljepša atmosfera. Boris smatra da je lakše izabrati ime za kćerku nego za sina, a sinu Noi je dao baš to ime jer mu se najviše svidjelo od onih među kojima je mogao birati.

Vezani članci Slika nije dostupna Nova tužba protiv Jacquesa Houdeka Slika nije dostupna Dino Bubičić: 'Vlatka me nije nazvala, ali Grubnić jest'

'Jeste li prisustvovali porodu?', bilo je sljedeće pitanje Vedrana Strukara, na koje je naš poznati pjevač odgovorio potvrdno, ali kada je upitan za neke dojmove, samo se nasmiješio i utonuo u samozatajnu šutnju, tako da možemo samo zaključiti da to pitanje jednostavno bilo previše škakljivo ili nije bilo nešto što je Boris želio podijeliti s širom javnošću.

Doznali smo još kako je Borisu bilo surađivati s Jelenom Veljačom, koja se pojavila u spotu njegove pjesme 'Ne kuni se' te kakva je bila suradnica i 'ljubavnica', zašto se nije povinovao folk trendu u svijetu glazbe, vjeruje li u karmu i što je znao činiti kao veliki ljubitelj životinja za nezbrinute kućne ljubimce. Pogledajte cijeli intervju s Borisom Novkovićem u video prilogu INmagazina.