Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su u medijima izašle fotografije koje prikazuju Tonija Cetinskog i PR menadžericu Anu Muhar kako se ljube u jednom njemačkom kafiću, počeo je još jedan preljubnički skandal u Hrvata.


O slučaju i daljnjim koracima u vezi njega, Toni Cetinski je ekskluzivno razgovarao s gostom novinarom Red Carpeta Vedranom Strukarom. 

Vezani članci Slika nije dostupna Intervju s Nataschom Kampusch u Red Carpetu Slika nije dostupna Fani Stipković ekskluzivno s Nataschom Kampusch

- Nisam prevario suprugu i cijelu ću priču riješiti na sudu, a postoje institucije koje će utvrditi jesu li fotografije autentične, rekao je Toni Cetinski te objasnio da je on samo pristao na fotografiranje s Anom Muhar, kao i tisuću puta do sada s drugim osobama.

Na pitanje kako komentira to da je sama Ana Muhar potvrdila autentičnost fotografija, Cetinski je odgovorio da to nije baš tako.

- Ona je potvrdila autentičnost fotografija na kojima smo zajedno, ne onih na kojima se kao ljubimo, kaže Cetinski te na pitanje novinara zna li tko su osobe koje se na fotografijama ljube odgovara da ne zna.

- Ustanovit će se tko je na tim fotografijama, no moram reći da je simptomatično da se ovakve priče javljaju uvijek onda kada se nešto važno događa u mojoj karijeri, ovog puta 1. ožujka čeka me koncert s Boltonom u Rijeci.

Cetinski smatra da se nema što previše 'prati' i opravdavati u ovom slučaju te da će se umjesto toga koncentrirati na posao, upravo zato da ne ide na ruku onima koji mu takve stvari pakiraju.

Na pitanje zašto je u svojoj prvoj izjavi za list koji je objavio fotografije rekao da su te fotografije propast njegova života i da će mu to uništiti brak, Cetinski kaže da su te izjave izvučene iz konteksta.

- Da, ja sam rekao to, ali ja sam tada dao izjavu, a da pritom te fotografije uopće nisam vidio. Tražili su izjavu, a ja sam rekao: "I što sada da vam kažem, da jesam, nisam", bilo je to rečeno više cinički.

Na pitanje zašto se ti skandali događaju baš njemu te ne misli li da bi možda trebao promijeniti svoje ponašanje kako medijima ne bi dao povoda za takva nagađanja, Cetinski je odgovorio da on ima prošlost koju ne misli skrivati.

- Ne predstavljam se svecem, kao neki...i ne mislim mijenjati svoje ponašanje jer sam takav kakav jesam, čovjek od krvi i mesa. Bilo bi licemjerno ponašati se drugačije od onog kakav jesi, kaže Cetinski.

Na pitanje o glasinama da je brak između njega i Ivane Nobilo prilično slobodan, Toni je odgovorio da ne želi pričati o privatnim stvarima, no rekao je kako slobodan brak ne smatra brakom te kako će odsada svoj privatni držati za sebe koliko god će moći.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju