Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sumnja se da se bogata nasljednica Robin Whitehead predozirala heroinom.


Robin Whitehead, model, redateljica i bivša djevojka glazbenika Petea Dohertyja pronađena je mrtva u zapuštenom stanu u Londonu, kojega je dijelila s heroinskim ovisnikom, Peterom Wolfeom, pjevačem sastava Wolfman and the Side-Effects.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Opet mu nije dobro: Pete Doherty Slika nije dostupna FOTO: Vruća Kate Moss za Vogue - Skidanje do kraja!

Policija navodi da je u stanu pronađen narkomanski pribor, no kod preminula je posjedovala samo Valium, za koji je imala recept. Zabilježeno je i da je njezin cimer Peter Wolfe u ranu zoru pozvao broj Hitne pomoći, a kad su liječnici stigli u njihov stan, Wolfe je spavao, a Whitehead je bila mrtva. Zasad se protiv glazbenika službeno ne provodi nikakva istraga.

>> Opet uhićen: Peteu Dohertyju na sudu ispala droga

Mediji prenose da je Pete Doherty u njihovu stanu boravio nekoliko sati prije smrti bivše djevojke te se ni on ne dovodi u vezu s nesretnim slučajem. Robin Whitehead je imala kratku vezu s Dohertyjem u vrijeme kada je snimala dokumentarac o njegovoj prvoj grupi The Libertines.

Inače, Robih Whitehead je nećakinja Sira Jamesa Goldsmitha, biznismena, političara i milijardera, koji je umro prije 13 godina. Britanska javnost ga najbolje poznaje po brojnim ljubavnim vezama, a on je uvijek tvrdio da njegove ljubavnice znaju jedna za drugu i nemaju problema s njegovim načinom života. S većinom svojih supruga, ljubavnica i priležnica Goldsmith je imao djecu, pa njihov broj sa sigurnošću ne mogu procijeniti ni najpedantniji trač-novinari.