Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevač Pete Doherty u Njemačkoj gdje god se pojavi napravi neko sr***.


Peteu Dohertyju bi najbolje bilo da si policijske lisice i uzorak otiska prsta umetne u uobičajeni accessories, ionako mu svako malo zatrebaju, a i policajcima bi život bio lakši i jednostavniji.

Vezani članci Podvala s ledom Roditelji podvalili klincu: Jadan bio u šoku dok nije shvatio što se zapravo događa Still Corners Optimizam je u zraku, koncerti se polako vraćaju u grad: Britanska glazbena fantazija na jesen stiže u Zagreb!

Nakon nedavnog prisilnog napuštanja pozornice u Berlinu zbog pjevanja nacionalne himne u nacističkoj konotaciji, Pete je završio u zatvoru zbog razbijenog vjetrobranskog stakla na Fordu Fiesti. Naime, ovog vikenda oko podneva s prijateljima se našao na pivi u jednom kafiću u centru Berlina. Ničime izazvan u jednom trenutku kroz prozor je bacio svoju bocu pive, pogodio Fiestu parkiranu ispred kafića i razbio joj staklo.

Bolje da napusti Njemačku

Netko je pozvao policiju, pa se Doherty opet našao u policijskoj stanici gdje su ga na ispitivanju držali tri sata i pustili. Dohertyju nikako ne ide s Berlinom, pa bi možda najbolje bilo da ga napusti i vrati se 'uvrnutoj' Engleskoj u kojoj sva čuda prolaze.