Glazbenik je na suđenje došao sav neuredan, otkopčanog šlica i džepova punih droge.


U lipnju ove godine frontman skupine Babyshambels Pete Doherty uhićen je u engleskom Gloucesteru zbog vožnje u prepijanom stanju te pod utjecajem opojnih sredstava.

Vezani članci Fail Nije za osjetljive! Pokušali snimiti smiješni video o alkoholiziranju usred dana pa šokirali internet Izbori uz travu Amerikanci pucaju od stresa, u izbornoj noći trošili su nevjerojatne količine alkohola, hrane i droge

Iz tog razloga jučer se pojavio na sudu u Gloucesteru, međutim, samo trenutak nakon što je uspio izbjeći zatvorsku kaznu zbog prekršaja u vožnji ponovno je uhićen jer mu je za vrijeme provjere na ulazu iz džepa ispala droga, a zasad se nagađa kako se radi o heroinu.

Pijan i nadrogiran vozio neregistrirani automobil

Policajci su ga priveli i odveli na ispitivanje u policijsku postaju preko puta Suda. Policija je kasnije potvrdila kako je Doherty ponovno uhićen pod sumnjom za posjedovanje opojne droge. Samo nekoliko minuta prije dramatičnog događaja Pete je na sudu priznao kako je 11. lipnja ove godine vozio u alkoholiziranom stanju.

Pjevaču je prije dvije godine već oduzeta vozačka dozvola, ali ga to nije sprečavalo da i dalje vozi pijan bez vozačke dozvole i to neregistrirani automobil. Prije najnovijeg uhićenja Pete je zaradio 21 prijavu zbog posjedovanja narkotika.

>> Pete Doherty završio u zatvoru

>> Pete Doherty smije sjediti samo na zadnjem sjedalu auta