Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Beyonce Knowles se odlučila razići na poslovnom planu s ocem Matthewom, koji joj je bio menadžer od najranije mladosti.


'Tata i ja smo se razilazimo samo na poslovnom nivou. On će cijeli život biti moj otac i ja ga volim svim srcem. Zahvalna sam na svemu što me je naučio’, rekla je Beyonce putem glasnogovornika u izjavi za medije povodom poslovnog razlaza s s ocem Matthewom Knowlesom.

Vezani članci Slika nije dostupna Konačno je pustila kamere u svoj život! Slika nije dostupna Sa 78 milijuna popeli se na prvo mjesto

Matthew Knowles je bio Beyoncein menadžer od njezine najranije mladosti i prvih uspjeha s grupom Destiny's Child, te kroz cijelu super uspješnu solo karijeru tijekom koje mu je kćer izdala tri hit CD-a, dobila 16 Grammyja i uspješno glumila u filmovima poput ‘Dreamgirls’.

‘Odluka da se Beyonce i (moja) kompanija Music World Entertainment raziđu je bila uzajamna. Napravili smo zajedno mnoge nevjerojatne stvari, i znam da će moja kćer nastaviti osvajati nove teritorije u glazbenoj i zabavnoj industriji’, izjavio je nakon objave vijesti o razlazu za medije Matthew Knowles.

I dok obje strane tvrde da je razlaz prošao u prijateljskom raspoloženju, za sada još uvijek nije jasno tko će ‘popuniti cipele’ Matthewa Knowlesa i voditi karijeru Beyonce Knowles.

>> Tabloid pokrenuo rat: Tvrde da Beyonce 'pljuje' po Gagi